Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

ΔΗΜΟΣ ΔΩΡΙΔΑΣ: Δημόσια Διαβούλευση για την Α Φάση του Επιχειρησιακού

 
Ο Δήμος Δωρίδος ανακοινώνει ότι κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δωρίδος, της 14ης Νοεμβρίου 2011, εγκρίθηκε η Α΄ ΦΑΣΗ του Επιχειρησιακού Προγράμματος (Στρατηγικός Σχεδιασμός) του Δήμου για την περίοδο 2012 – 2014.
Στόχος της δημόσιας διαβούλευσης είναι η ενημέρωση των πολιτών, των τοπικών επαγγελματιών, των πολιτιστικών, κοινωνικών και άλλων φορέων του Δήμου και της ευρύτερης περιοχής, για το αναπτυξιακό όραμα βάσει του οποίου θα δομηθεί ο αναπτυξιακός προσανατολισμός του Δήμου για την περίοδο 2012 – 2014, καθώς και η κατάθεση προτάσεων για την βελτίωση και την εξειδίκευση του αναπτυξιακού οράματος του Δήμου.
Για την υποβολή των προτάσεων θα χρησιμοποιηθεί σχετικό δομημένο ερωτηματολόγιο, το οποίο υπάρχει στην ιστοσελίδα του Δήμου (www.dorida.gr) και στην ιστοσελίδα της Αιτωλικής Αναπτυξιακής (www.aitoliki.gr), καθώς και στα γραφεία των Δημοτικών Ενοτήτων και τα κατά τόπους ΚΕΠ.
Το ερωτηματολόγιο μπορεί να υποβληθεί είτε ηλεκτρονικά στο e-mail: info@dorida.gr είτε με κατάθεση σε έντυπη μορφή στους αρμόδιους υπαλλήλους των Δημοτικών Ενοτήτων:
  • Δημοτική Ενότητα Βαρδουσίων, κ. Ιωάννη Ράμμο
  • Δημοτική Ενότητα Ευπαλίου, κα Ιωάννα Μπαουστάνου
  • Δημοτική Ενότητα Λιδωρικίου, κα Βασιλική Ζούμα
  • Δημοτική Ενότητα Τολοφώνος, κα Χρυσάνθη Λύτρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου