Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Γαυρλίμνη: Τυς έκλεβαν την ώρα που... γλεντούσαν....

Ναυπακτία: Άλλοι γλεντούσαν και άλλοι έκλεβαν.... Άρπαξαν δοχεία με λάδι από το υπόγειο

Άλλο ένα παράδοξο από το αστυνομικό ρεπορτάζ έρχεται να προστεθεί στα τελευταία συμβάντα που απασχολούν τις αστυνομικές αρχές στην περιοχή της Ναυπακτίας.Το βράδυ της Τρίτης, σε σπίτι της Γαυρολίμνης συγκεντρώθηκαν γνωστοί και συγγενείς να γιορτάσουν την κόρη της οικογένειας, που είχε την ονομαστική της εορτή.
Το σπίτι γέμισε από κόσμο, αλλά αυτό δεν πτόησε τους θρασύτατους ληστές οι οποίοι μπήκαν στο σπίτι και κατευθύνθηκαν στο υπόγειο όπου ο ιδιοκτήτης είχε δοχεία με λάδι, το οποίο είχε φέρει κατευθείαν από το ελαιοτριβείο. Με γρήγορες κινήσεις άρπαξαν τα δοχεία αλλά δεν έμειναν σε αυτό.
Πήραν και αρκετά εργαλεία όπως αλυσοπρίονα, κόφτες κ.α. και εξαφανίστηκαν. Όλα αυτά όταν ακριβώς από πάνω τους γινόταν.. τρικούβερτο γλέντι.. η διάρρηξη έγινε αντιληπτή στη 1 τα ξημερώματα της Τετάρτης, όταν ο ιδιοκτήτης κατέβηκε στο υπόγειο και διαπίστωσε την κλοπή..
Δεν είναι η πρώτη φορά που το συγκεκριμένο σπίτι γίνεται στόχος των διαρρηκτών αφού το προηγούμενο Σάββατο άγνωστοι έσπασαν το παράθυρο της κουζίνας και κατευθυνόμενοι στα υπνοδωμάτια πήραν κοσμήματα ευτυχώς μικρής αξίας. Τότε οι διαρρήκτες μάλλον φοβήθηκαν μη γίνουν αντιληπτοί από την παρουσία του ηλικιωμένου πατέρα του ιδιοκτήτη του σπιτιού.



 
agriniopress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου