Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ... ΧΑΡΑΤΣΙ

Μετά το ψήφισμα που εξέδωσε ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο κατά τη συνεδρίασή του τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011 ακολούθησε σύσκεψη με τους κοινωνικούς φορείς του Δήμου. Στη σύσκεψη παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Ναυπακτίας κ Γιάννης Μπουλές, η Αντιδήμαρχος κ. Μαρία Ζιαμπάρα, ο πρόεδρος του Εργατουπαλληλικού Κέντρου Ναυπακτίας και Δωρίδας κ. Μένιος Χάρος, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών Ναυπάκτου κ. Σωτήρης Τσιλιγιάννης, ο Γραμματέας του Δικηγορικού Συλλόγου της Ι.Π. Μεσολογγίου κ. Χρήστος Παϊσιος και ο Αντιπρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ι.Π. Μεσολογγίου κ. Γιώργος Σιαμαντάς.  
Οι παραπάνω φορείς συμφώνησαν να συνδράμουν με μια σειρά ενεργειών τους συνδημότες μας που επιλέγουν με δική τους ευθύνη παρά τον ν. 4021/11 να μην πληρώσουν το ειδικό τέλος ηλεκτροδοτούμενων επιφανειών μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ γιατί δεν δύνανται για αποδεδειγμένα αντικειμενικούς λόγους να καταβάλουν το σχετικό τέλος.
Συγκεκριμένα:
Στα γραφεία του Εργατικού Κέντρου καθημερινά  από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή και κατά τις ώρες 9.00 – 12.00 θα μπορούν σε πρώτη φάση οι συνδημότες μας, με αναπηρία πάνω από 80%, οι μακροχρόνια άνεργοι και οι πολύτεκνοι, να προσκομίζουν φωτοτυπία του λογαριασμού, το σχετικό αποδεικτικό πληρωμής των λοιπών ποσών πλην του ειδικού τέλους και φωτοτυπία της ταυτότητας τους, προκειμένου να γίνει κάθε διοικητική ή νόμιμη πράξη που κρίνεται σκόπιμη.
Θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση για συνδημότες μας που δεν συμπεριλαμβάνονται στις παραπάνω κατηγορίες.
Επίσης αποφασίστηκε να σταλεί επιστολή προς τους Βουλευτές του Νομού Αιτωλοακαρνανίας και προς κάθε αρμόδιο με αίτημα να τροποποιηθεί ο νόμος που επιβάλλει την είσπραξη του ειδικού τέλους μέσω της ΔΕΗ που λειτουργεί εκβιαστιικά και ανάλγητα προς τους αναξιοπαθούντες πολίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου