Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Μέσω… ΜΚΟ οι προσλήψεις ανέργων και ΟΧΙ μέσω ΑΣΕΠ!




   
Στη δημοσιοποίηση των φορέων (κυρίως ΜΚΟ) που έχουν ζητήσει να συμμετάσχουν στα προγράμματα Κοινωφελούς Εργασίας, τα οποία έχουν εξαγγελθεί από τον Μάρτιο, προχώρησε το υπουργείο Εργασίας.
Για τη Δυτική Ελλάδα πρόκειται για 20 Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, Επαγγελματικές Ενώσεις και Συλλόγους, τα ονόματα των οποίων αναρτήθηκαν στο Διαδίκτυο, συμπεριλαμβάνοντας και τη σύνθεση των ΔΣ τους και είναι:Σύμφωνα με τον υπουργό Εργασίας κ. Γ. Κουτρουμάνη «πρόκειται για τους φορείς που έχουν υπογράψει συμβάσεις με ΤΑ α΄ και  β΄ βαθμού, με άλλους Οργανισμούς και ΝΠΔΔ σε όλη την Ελλάδα».
ΑΜΚΕ-Αρωγή, Γέφυρες στον Κόσμο, Νέστος, ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ, ΔΗΩ, ΑΜΚΕ-Πολυνόη, Ρηξικέλευθος, Δίκτυο Σύμπραξης Κοινωνίας Πολιτών Ν. Ηλείας, Ερύμανθος, ΣΟΨΥ Πάτρας, ΚΕΜΟΠ, ΑΜΚΕ-Ιρις, ΑΜΚΕ-Αρωγή, ΚΕΜΟΠ, Αλκυόνη, Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Μεσλογγίου, ΙΑΣ, ΙΝΕ ΓΣΕΕ, ΚΜΟΠ, Πράσινο-Μπλ
  
Οι εν λόγω φορείς διεκδικούν μέσω της «Κοινωνικής Εργασίας»,280 εκατ. Ευρώ!Όσοι επιλεγούν, θα κληθούν να προχωρήσουν στην άμεση υπογραφή Συμβάσεων πεντάμηνης απασχόλησης, μηνιαίου επιδόματος 625€ για 55.000 ανέργους με παράλληλη κάλυψη ασφαλιστικών εισφορών, σε έργα συντήρησης ή μικρά κατασκευαστικά έργα δημοσίων υποδομών - αθλητικών υποδομών και προσωπικές κοινωνικές υπηρεσίες (κατ' οίκον φροντίδα ηλικιωμένων, ΑμεΑ), ενώ με τα τοπικά ολοκληρωμένα προγράμματα στήριξης της απασχόλησης (ΤΟΠΣΑ), θα καλυφθούν αντιστοίχως 37.000 άνεργοι και νέοι αγρότες, με επιπλέον 190 εκατ. ευρώ.
Μ.Κ.Ο. που αναλαμβάνουν αυτό το «έργο» των 280 εκατ. Ευρώ, δηλαδή οι «Μη Κερδοσκοπικές Οργανώσεις» έχουμε και στη Ναύπακτο τα Διοικητικά Συμβούλια των οποίων είναι:
ΑΛΚΥΟΝΗ -ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΜΕΑ
Βασιλική Παναγοπούλου : Πρόεδρος
Αθανάσιος Ρισβάς : Αντιπρόεδρος
Θεοδόσιος Θεοδοσόπουλος : Γραμματέας
Μιλτιάδης Κατσίκας : Ταμίας
Ευτυχία Ανδρονιάδη : Μέλος
ΚΕΜΟΠ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΤΣΑΚΙΡΗ ΦΩΤΕΙΝΗ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΤΣΙΡΩΝΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΤΣΑΤΣΟΥ ΕΥΘΥΜΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ: ΛΙΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΜΕΛΟΣ: ΤΣΑΤΣΟΥ ΕΙΡΗΝΗ
ΠΡΑΣΙΝΟ+ΜΠΛΕ
1. Ξύδης Αναστάσιος του Χαραλάμπους
2. Κασιμάτη Μαρία του Γεωργίου
3. Ξύδη Μυρτώ του Αναστασίου


Όσοι άνεργοι θέλετε να βρείτε 5μηνη εργασία στον Δήμο, τρέξτε για…. γνωριμίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου