Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Στην εταιρία του συζύγου της υπουργού η ανάθεση αναπαραγωγής

Με 220.000 ευρώ επιχορηγείται το Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών και Εκδόσεων (ΙΤΥΕ) «Διόφαντος» που εδρεύει στην Πάτρα για την παραγωγή των DVD που θα δοθούν στα Γυμνάσια και τα Λύκεια, για την... αναπλήρωση των σχολικών βιβλίων που, λόγω πρωτοφανών καθυστερήσεων από τον ΟΕΔΒ, δεν έχουν ακόμη τυπωθεί!

Τη σχετική απόφαση υπέγραψε την περασμένη Δευτέρα η υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου, στην οποία αναφέρεται ότι τα DVD θα έχουν «το περιεχόμενο των διδακτικών βιβλίων του Γυμνασίου - Λυκείου σε ψηφιακή μορφή και τη διανομή τους σε όλα τα Γυμνάσια - Λύκεια της χώρας έως την έναρξη του σχολικού έτους 2011 2012, με την πλέον πρόσφορη διαδικασία»!

. Η αναπαραγωγή των DVD των βιβλίων που θα μοιραστούν στα σχολεία θα γίνει από εταιρία του συζύγου της Υπουργού Παιδείας με το απαραίτητο υπερκέρδος.

"Ο Πρόεδρος της Γ' ΕΛΜΕ Αθήνας κ. Κόκλας κατήγγειλε σήμερα ότι η αναπαραγωγή των DVD που θα μοιραστούν στα σχολεία θα γίνει από εταιρία του συζύγου της Αννούλας και θα στοιχίσουν 5 ευρώ το ένα (τιμή αγοράς ενός κενού στην αγορά 0,75ε). Το συνολικό κόστος παρεμπιπτοντως για το υπουργείο θα είναι 220.000 ευρώ".

Πηγή:
www.tanea-london.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου