Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Ηλεκτρονική λαϊκή αγορά παραγωγών

stokarotsi.gr: Η παράδοση συναντά την καινοτομία προσφέροντας οικονομία, ποιότητα και ευκολία!
 
Παραγωγοί που πωλούν τα προϊόντα τους στις λαϊκές αγορές συνεργάστηκαν με ειδικούς της Πληροφορικής και δημιούργησαν την πρώτη Ελληνική ηλεκτρονική λαϊκή αγορά παραγωγών χωρίς μεσάζοντες (farmers' market). Για πρώτη φορά τα προϊόντα της λαϊκής αγοράς της γειτονιάς μας έρχονται στο σπίτι μας χωρίς επιβάρυνση.
 
stokarotsi.gr
 
Ο καταναλωτής, από την άνεση του σπιτιού του, με τη χρήση του υπολογιστή ή του τηλεφώνου του, επιλέγει φρέσκα προϊόντα άριστης ποιότητας που διατίθενται από προσεκτικά επιλεγμένους παραγωγούς στις λαϊκές αγορές τις περιοχής του. Οι παραγωγοί παραδίδουν τα προϊόντα στο χώρο του καταναλωτή με αντικαταβολή, ενώ οι τιμές παραμένουν οι ίδιες με εκείνες που οι παραγωγοί πωλούν στους πάγκους τους.
 
Η υπηρεσία ξεκίνησε πιλοτικά σε 5 λαϊκές: κάθε Τρίτη στην Άνω Γλυφάδα, κάθε Τετάρτη στην Κηπούπολη, κάθε Πέμπτη στην Ανθούπολη, κάθε Παρασκευή στο Παλαιό Φάληρο και κάθε Σάββατο στον Ωρωπό.
 
Στόχος των παραγωγών είναι σύντομα να επεκταθούν και σε άλλες περιοχές, πάντα με εγγυημένη ποιότητα και άριστη εξυπηρέτηση σε τιμές λαϊκής .
 
 
 
Η λαϊκή στο σπίτι σας. Δοκιμάστε κι εσείς!
 
  
  
Τηλ: 211 1823 996
Fax: 210 7474 284 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου