Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Πάγκαλος: Ολη η «σαβούρα» του ΠΑΣΟΚ είναι τώρα στον... ΣΥΡΙΖΑ

Την πεποίθησή του ότι η κυβέρνηση Σαμαρά είναι «απαραίτητη» για την χώρα έως την λήξη της τετραετίας και την διενέργεια των ερχόμενων εκλογών εξέφρασε ο πρώην υπουργός Θ. Πάγκαλος, εξαπολύοντας παράλληλα σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ. 

Πάγκαλος: Ολη η «σαβούρα» του ΠΑΣΟΚ είναι τώρα στον ΣΥΡΙΖΑ
"Πιστεύω ότι αυτή η κυβέρνηση είναι απαραίτητη μέχρι τις εκλογές, στη λήξη της τετραετίας και γι' αυτό υποστηρίζω τον κ. Σαμαρά παρόλο που έχω πολλές επιφυλάξεις αν όλα όσα κάνει ο κ. Σαμαράς είναι αυτά που θα μου δημιουργούσαν ένα αίσθημα αν θέλετε ενεργού αλληλεγγύης. Η αλληλεγγύη είναι καταναγκασμένη και προέρχεται από το γεγονός ότι πρέπει να ρυθμίσουμε το θέμα του χρέους τώρα", σημείωσε ο Θ. Πάγκαλος, μιλώντας στην εκπομπή "Κοινωνία Ώρα Mega".

Για την σχέση του με τον κ. Βενιζέλο είπε: "Την αλληλεγγύη προς τον κ. Βενιζέλο προσπαθώ να την δείξω όποτε με αφήνει. Είχα προειδοποιήσει τον κ. Βενιζέλο και του είχα πει ότι είναι πολύ δύσκολο να αγαπάς ο οποίος σε μισεί και το δείχνει".

Μιλώντας για την αξιωματική αντιπολίτευση σημείωσε ότι "όλη η σαβούρα του ΠΑΣΟΚ, συνδικαλιστική, ακαδημαϊκή και λοιπά είναι τώρα στον ΣΥΡΙΖΑ, δεν υπάρχει ρουφιάνος, δεν υπάρχει φαύλος, δεν υπάρχει ρουσφετολόγος να μην έχει περάσει στον ΣΥΡΙΖΑ, όλοι εκεί είναι".

πηγή: megatv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου