Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Αναγνώρισε στο Διαδίκτυο την κλεμμένη... προπέλα του


Στο «σφυρί» είχε βγει με ηλεκτρονική αγγελία πώλησης μέσω διαδικτύου η προπέλα ενός σκάφους η οποία είχε κλαπεί από το σπίτι του ιδιοκτήτη της στο Ρίο. Όμως, επειδή ο θεός αγαπάει τον κλέφτη αλλά και το νοικοκύρη, ο 57χρονος ιδιοκτήτης είδε την αγγελία και έσπευσε στην Ασφάλεια Πατρών!

Ένας αστυνομικός προσποιήθηκε τον ενδιαφερόμενο αγοραστή και ήρθε σε επαφή με τον πωλητή. Συμφώνησαν στην τιμή των 300 ευρώ και έκλεισαν ραντεβού για την αγοραπωλησία. Μόλις ο 35χρονος πωλητής εμφανίστηκε με την προπέλα, συνελήφθη. Όμως, δεν ήταν αυτός που είχε κλέψει το εξάρτημα τις τελευταίες ημέρες του περασμένου Δεκεμβρίου, αλλά ένας 36χρονος ο οποίος δε συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.

*** Ένα φορτωτή του Δήμου Μουζακίου που βρισκόταν σε δημοτική αποθήκη προσπάθησαν να κλέψουν άγνωστοι, αλλά δεν πήγαν μακριά. Αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν το όχημα στο δρόμο Μουζακίου – Τρικάλων, όταν δεν κατάφεραν να το φορτώσουν σε άλλο μεγαλύτερο για να διαφύγουν! Το κλεμμένο μηχάνημα, που υπέστη αρκετές υλικές ζημιές, εξετάστηκε για δακτυλικά αποτυπώματα πριν επιστραφεί στο Δήμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου