Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

"Άνοιξαν οι ουρανοί" στον... Δήμο Ναυπακτίας

 Ο Μπουλές απέλυσε τον ειδικό συνεργάτη του ....
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjeJuz3Qu96NTlfId2cu0Ep-DLi_K-5Yh-vtcNO6rPdelOT7JE5yrV9hzWH5GPuW9U92nQc9u26Zwl7ZW3ssoOfmMxbbZXUgkmKsfSkA01ko5pWlzKzUtbGrHDSWgKOzPbcZPe8sOpJLYQ/s1600/uzogrtbbyd4c873d386e850.jpg
Μετά τις τελευταίες πληροφορίες που εμφάνιζαν τον ειδικό συνεργάτη του Δημάρχου, κύριο Τσαρούχη να μην είναι υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο του, ήρθε η σημερινή απόφαση απόλυσης του και τάραξε ακόμα περισσότερο τα νερά.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες που έφτασαν στο Ναυπακτιακό καφενείο, σήμερα το πρωί, ο δήμαρχος Ναυπακτίας κύριος Μπουλές, κάλεσε τον κύριο Τσαρούχη να διαψεύσει τα δημοσιεύματα του e-nafpaktia που έκαναν λόγο για μη κάθοδο τόσο του ιδίου όσο και του κυρίου Εγγλέζου και της κυρίας Αναγνωστού στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. 

Ο κύριος Τσαρούχης δήλωσε πως αυτό δεν είναι στις συμβατικές του υποχρεώσεις και δεν είναι διατεθειμένος να το κάνει. Κατόπιν ο δήμαρχος έδιωξε τον ειδικό συνεργάτη του  απο το γραφείο του και προχώρησε στην απόλυση του. 

Η πρωτοφανής αυτή απόφαση του Δημάρχου βάζει λάδι στην φωτιά στο ήδη ταραγμένο κλίμα της ομάδας του και χαλάει την εικόνα του στην κοινωνία της Ναυπακτίας.


 Αναλυτικά η απόφαση του Δημάρχου Ναυπακτίας:


Αποφασίζουμε

Προβαίνουμε στην καταγγελία της σύμβασης ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, του Ειδικού Συνεργάτη κ. Αριστοτέλη Τσαρούχη του Κωνσταντίνου λογω μη εκπλήρωσης των συμβατικών υποχρεώσεων του. . Η λύση της εργασιακής σύμβασης θα επέλθει με την κοινοποίηση της παρούσας στον ενδιαφερόμενο, θα γίνει δε αζημίως για τον Δήμο Ναυπακτίας.

Η παρούσα θα δημοσιευτεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως. 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
Γιάννης Μπουλές 


ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟ Καφενείο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου