Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Συνάντηση με εκπροσώπους του ΔΣ του Φαρμακευτικού Συλλόγου Εύβοιας είχε ο Υποψ. Περιφερειάρχης Στ. Ελλάδας Ευάγγελος Αποστόλου


Σε συνάντηση του Β.Αποστόλου με εκπροσώπους του ΔΣ του Φαρμακευτικού Συλλόγου Εύβοιας συζητήθηκαν τα κρίσιμα θέματα του κλάδου των φαρμακοποιών που αναφέρονται στο πολυνομοσχέδιο που έρχεται προς ψήφιση στη Βουλή.

Οι εκπρόσωποι των φαρμακοποιών τόνισαν ότι η κυβέρνηση απαιτεί την ψήφιση του  νομοσχεδίου για να εξυπηρετήσει  συγκεκριμένα οικονομικά ντόπιας και ξένα συμφέροντα αδιαφορώντας για τις δραματικές συνέπειες τόσο για τους φαρμακοποιούς όσο και για τη κοινωνία.  Επισήμαναν επίσης ότι δεν είναι τυχαίο ότι στην επικαιρότητα βρίσκονται τρία βασικά είδη καθημερινής ανάγκης και ανελαστικής ζήτησης, το ψωμί, το γάλα και τα φάρμακα.

Ο Βαγγέλης Αποστόλου ενημέρωσε τους εκπροσώπους των φαρμακοποιών για τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στο προς ψήφιση πολυνομοσχέδιο και τα συγκεκριμένα αιτήματα του κλάδου. Χαρακτήρισε τα μέτρα που επιχειρεί να ψηφίσει η συγκυβέρνηση ως συνολικό κίνδυνο για την ελληνική οικονομία και κοινωνία. Τόνισε δε ότι προσπαθούν να τα περάσουν με εκβιαστικά διλήμματα και το ψευδές επιχείρημα περί ωφέλειας του καταναλωτή.

Δεσμεύτηκε ότι μέσα και έξω από τη Βουλή θα αγωνιστεί μαζί με τους φαρμακοποιούς για την καταψήφιση του νόμου και την ακύρωση του στη πράξη.    

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου