Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Το μάθαμε κι... αυτό!


Διαβάσαμε σε άλλα site τις "σκέψεις" και την "φιλοσοφία" νυν δημοτικού συμβούλου του Δήμου Ναυπακτίας!  Κι... ευτυχώς που τις διαβάσαμε και γίναμε πιο... σοφοί!....
Εμείς, αυτά δεν τα... ξέραμε ή δεν τα θυμόμασταν!.. Κι... ευτυχώώώώς.... Μας τα θύμισε!... Και μας θύμισε πολλά πάνω που πηγαίναμε να τα.... ξεχάσουμε!...

Να τι διαβάσαμε και νάναι καλά ο άνθρωπος και νάχει καλή επιτυχία, μιας και δήλωσε παρόν στις εκλογές και ο ίδιος και οι σύντροφοί του για να πάει ο "τόπος"... μπροστά όπως ήταν πριν να πάει... πίσω:

"Οι προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές είναι όπως κάθε αναμέτρηση σε τοπικό επίπεδο μια πρόκληση να πάμε τον τόπο που ζούμε ένα βήμα πιο πέρα, ένα όνειρο που το τρέφει η παρατήρηση των ανεπαρκειών της καθημερινότητας, μία διαμαρτυρία που γεννάει κάθε χαμένη ευκαιρία για ανάδειξη του πλήθους των δυνατοτήτων αυτού του Δήμου, μια παρόρμηση να διαθέσει κανείς το χρόνο, που ίσως δεν του περισσεύει, για τα προβλήματα και τα παράπονα του συνδημότη....."

Ο... Παρατηρητής 


Σ.Σ. Παρακαλούνται οι έχοντες θυμητικό να μου στείλουν τα "παρατσούκλια" που είχανε "εν ενεργεία" οι διατελέσαντες, κατά καιρούς, δήμαρχοι - αντι... - δημοτικοί σύμβουλοι ή γεγονότα με αυτούς πρωταγωνιστές όταν ήταν δημοτική αρχή και "αγωνίζονταν" να πάνε τον τόπο.... μπροστά!
Να διευκρινίσω ότι ο προαναφερθείς δ.σ. δεν υπήρξε στο παρελθόν αιρετός διοικούσας δημοτικής αρχής.... Υπήρχαν, όμως, άλλοι που ... έγραψαν τη δικιά τους ιστορία!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου