Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Φωκίδα: Έπιασαν τον Αλβανό ληστή

Φωκίδα: Έπιασαν τον Αλβανό ληστή που έκανε ζευγάρι να περάσει ''μαύρα'' Χριστούγεννα!
Η άγρια ληστεία είχε γίνει στο σπίτι του ζευγαριου, λίγες μέρες πριν τα περασμένα Χριστούγεννα...

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα, στις 19 Δεκεμβρίου, αυτός και η γυναίκα του είχαν περάσει δύσκολες ώρες στα χέρια των ληστών. 
Λίγους μήνες μετά, ανακουφίστηκαν όταν για την υπόθεση αυτή, ταυτοποιήθηκε ως δράστης ένας 45χρονος Αλβανός, ο οποίος μαζί με τρεις ακόμη συνεργούς του έκαναν ληστεία σε βάρος του 63χρονου και της 50χρονης γυναίκας του.

Ειδικότερα τρεις από τους δράστες, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, εισέβαλαν στην οικία του ζευγαριού και με την απειλή κυνηγητικού όπλου και μαχαιριών, ακινητοποίησαν τα θύματά τους και αφαίρεσαν χρήματα και κοσμήματα.

Σύμφωνα με το viotianews.gr, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής έρευνας, εξακριβώθηκε η εμπλοκή του 45χρονου, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, η οποία υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άμφισσας και εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για διάπραξη ληστείας και παράβαση του νόμου για τα όπλα.

Η σύλληψη του 45χρονου πραγματοποιήθηκε σε περιοχή της Αττικής, όπου και διέμενε, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Ανακριτή Άμφισσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου