Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Ανακοίνωση της Παράταξης Μπουλέ εναντίον... «κουκουλοφόρων» του διαδικτύου


 
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 
Ενόψει των εκλογών του Μαϊου αυξάνονται τα δημοσιεύματα και τα δήθεν αποτελέσματα από δημοσκοπήσεις ανωνύμων για αποδυνάμωση - κατάρρευση της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης Ναυπακτίας καθώς και περί  αποχωρήσεως ενεργών μελών της.

Δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα είναι ψευδή και ανυπόστατα. Στοχεύουν να πλήξουν τη δημοτική αρχή και τη δημοτική μας παράταξη και να αποπροσανατολίσουν τους δημότες από τα πραγματικά πολιτικά ερωτήματα που καλούνται να απαντήσουν με την ψήφο τους στις εκλογές του Μαϊου. Σε λίγο καιρό η κοινωνία θα συγκρίνει και θα κρίνει την αξιοπιστία των παρατάξεων μέσα από τα ονόματα των υποψηφίων. Ας μην βιάζονται, σύντομα θα αποκαλυφθεί το μέγεθος και η ποιότητα του ελλείμματος που διακρίνει τις ενέργειές τους.

Η Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Ναυπακτίας είναι μια αυτοδιοικητική παράταξη συνεπής στις αρχές και αξίες που υπηρετεί από το 1998, συσπειρώνει ενεργούς και υπεύθυνους πολίτες στον αγώνα για τη Ναυπακτία και την Αυτοδιοίκηση, σέβεται τους δημότες, τους πολιτικούς αντιπάλους της και τους θεσμούς που υπηρετεί.

Καταδικάζουμε τη βρώμικη τακτική που ακολουθούν οι «κουκουλοφόροι» του διαδικτύου που σπείρουν ψευδείς ειδήσεις με μοναδικό σκοπό να πλήξουν τη δημοτική αρχή και τη συνοχή της παράταξής μας. Τέτοιου είδους τακτικές καθίστανται επικίνδυνες και είναι καταδικαστέες.

 

Ναύπακτος 14 – 3- 2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου