Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Σάλος με νοσοκόμες... «άτακτες» ΦΩΤΟ


 
Το ότι οι νοσηλεύτριες αποτελούν τον κλάδο με τις περισσότερες υποψηφιότητες για σενάρια φαντασιώσεων είναι γνωστό. Δυο τέτοιες «επαγγελματίες» ωστόσο από τη Βρετανία «έστειλαν» τη φαντασίωση στα ύψη στην εντατική με σοκαριστικές φωτογραφίες που ανεβάζουν στα social media. Επιπλέον, εις βάρος των δυο γυναικών έχει διαταχθεί έρευνα από τις αρχές καθώς έδιναν στη δημοσιότητα προσωπικές στιγμές των ασθενών τους.
Οι Καρολίνα Λουξφοντ-Νόιες και Τζούλι Ντούντ βρίσκονται ήδη στον «πάγο» από τους υπεύθυνους του νοσοκομείων όπου εργάζονται ενώ στο μικροσκόπιο τέθηκε και μια τρίτη υπάλληλος της υγειονομικής περίθαλψης για ανάρμοστη συμπεριφορά. Ο φάκελος με τις υποθέσεις εμπεριέχει πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τις τρεις φίλες οι οποίες μέσω Twitter, εξέθεταν τόσο ανυποψίαστους ασθενείς όσο και τις ίδιες. Τα τιτιβίσματα γίνονταν εν ώρα υπηρεσίας με χαρακτηριστικό καρέ αυτό της Νόιες η οποία απαθανάτισε τον εαυτό της την ώρα που δοκίμαζε μια πάνα.
Σε μια άλλη, η 36χρονη Καρολίνα απεικονίζεται έχοντας μια ξεφλουδισμένη μπανάνα ανάμεσα στα πόδια της προκαλώντας τον οποιοδήποτε να τη γλείψει! Η διοίκηση του νοσοκομείου δηλώνει σοκαρισμένη με το γεγονός και πως θα διευθετηθεί άμεσα η απομάκρυνση των τριών άτακτων νοσηλευτριών.        
Πηγή: dailymail.co.uk

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου