Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Ποιός έβαλε την πινακίδα..."εκτελούνται εργα";



Δεν ξέρουμε αν την πινακίδα την έχει βάλει το ΥΠΕΚΑ ή οι Τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Ναυπακτίας και προειδοποιούν για κάποιο έργο που γίνεται ή θα γίνει σε.... ιδιωτικό χώρο και δη... χωράφι!..

 

Για το ΥΠΕΚΑ βέβαια μας φαίνεται κομματάκι δύσκολο αφού, όπως όλοι γνωρίζουμε λόγω «οικονομικών δυσκολιών», έχει σταματήσει τα…. έργα!..

Τι απομένει, λοιπόν;

Το έργο να το «εκτελεί» η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου αφού, όπως έχει ανακοινωθεί, «η Ναύπακτος έχει γίνει ένα απέραντο… εργοτάξιο»!..

Α!  Και κάτι ακόμα!.. Το έργο δεν είναι στη Δ.Ε. Πυλήνης!... Είναι εδώ κοντά στον Πλατανίτη και ίσως πίσω από τα νέα Γραφεία των Τ.Υ.!..

Λέτε το Γραφείο της Πολιτικού Προϊσταμένου της Υπηρεσίας να έχει θέα στο… χωράφι και να δούμε κάποιο έργο που να περιλαμβάνεται στην «διακόσμησή» του και στον «εξωραϊσμό» του περιβάλλοντος χώρου;… Πάντως για την «διακόσμηση» του εν λόγω Γραφείου, έχουμε ακούσει κάποια… «κονδύλια»!.. Για «εξωραϊσμούς» και τέτοια, όμως… Όχι!..  Μπορεί βέβαια να είμαστε και… απληροφόρητοι και παρακαλείται όποιος γνωρίζει κάτι να μας ενημερώσει!...

Όσο αφορά το «περιβόητο» ταξίδι στη Βουλγαρία που θα γίνει… οδικώς, είμαστε βέβαιοι πως μπορεί να γίνει για οτιδήποτε άλλο λόγο, εκτός του να αγοραστεί η αναμενόμενη… διακόσμηση!..  Γιατί και στην περίπτωση του Γραφείου στο Αντίρριο, δεν πήγε κανένας στη… Βουλγαρία!..
Τέλος, για "καλό και για κακό" όποιος περνά από τον Πλατανίτη, να έχει το.. νού του!.. Να προσέχει!.. Την πινακίδα γι'  αυτό την βάλανε (όποιος την έβαλε), για να βγει από την... ευθύνη ατυχήματος!.. (Πονηρός ... βλάχος)

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου