Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Στην Ακαδημία Ναυπάκτου ψάχνουν.. εμπειρίες


 


 
 
Η νεοσύστατη  ομάδα "Ακαδημία" Ναυπάκτου, έδωσε τον πρώτο της επίσημο αγώνα της και, όπως ήταν φυσικό, έχασε από την Αναγέννηση Θέρμου στο γήπεδο Ξηροπηγάδου με 2-4 για τν θεσμό του Κυπέλλου!
Ωστόσο, σημασία δεν έχει το  σκορ αλλά η γενική εικόνα της ομάδας  και η εμπειρία που άρχισαν να αποκτούν οι νεαροί παίκτες της!.. Βλέποντας την διακύμανση του σκορ, μπορεί να αντιληφθεί κανείς το τρακ που είχαν αυτά τα παιδιά μπαίνοντας στο γήπεδο που σιγά – σιγά, μετά το 30΄ και ενώ το σκορ είχε ήδη διαμορφωθεί στο.. 0-3, άρχισαν να το αποβάλλουν και να παίζουν το παιχνί που τους διδάσκουν οι προπονητές τους!..
Για την ιστορία να αναφέρουμε πως η Αναγέννηση προηγήθηκε στο 10′ με τον Βαλτινό και στο 25΄ διπλασίασε τα  τέρματά της με κεφαλιά του Μήτσου. Το 0-3 έγινε στο 30 με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Χρηστάκη.  Η Ακαδημία αντέδρασε σημειώνοντας δύο γκολ στο 40 με τον Αντύπα και στο 65 με τον Χαντζάρα. Το τελικό 2-4 διαμόρφωσε ο Βέλλιος στο 81.
Με τις δύο μάδες αγωνίστηκαν οι:
Ακαδημία Ναυπάκτου: Φούκας, Δημητρόπουλος (80′ Τσούνης), Μπίτσιος, Μπούζας, Πελέκης, Γιαννόπουλος (30′ Καρβούνης), Καραγεωργόπουλος, Αντύπας, Χαντζάρας, Σκαλιώτης, Βαβάτσικος (59′ Μουτόπουλος)
Αναγέννηση Θέρμου: Αβραμίδης, Μπίστας, Μπριάνης, Ξανθόπουλος, (79′ Τσατσαράγκος), Χρηστάκης, Μήτσου, Βέλλιος (85′ Νικολάου), Βαλτινός, Ξανθόπουλος Π., Καλαντζής (75′ Πελεκάνος), Μαραγιάννης.
 
 
 
 
 
Μετά τον αγώνα, ο προπονητής της Ακαδημίας κ. Σταύρος Σταύρου, μας είπε:
"Είμαστε σε καλό δρόμο και στην πορεία των αγώνων θα γινόμαστε καλύτεροι. Ταλέντο έχουν αυτά τα παιδιά και χρόνο μπροστά τους για να πετύχουν.... Στην παρούσα φάση πιστεύω πως η ομάδα σύντομα, όταν τα παιδιά θα αρχίσουν να αφομοιώνουν την "τακτική" και τον "τρόπο σκέψης" που τα διδάσκουμε αλλά και με την προσθήκη των υπολοίπων, θα αποκτήσει αυτοπεποίθηση, θα αποβάλλει το τρακ και θα γίνει ανταγωνιστική... Μην ξεχνάμε, αλλά περισσότερο τα ίδια τα παιδιά,  ότι έχουν την "πολυτέλεια" να διδάσκονται και από τον καθηγητή κ. Αριστομένη Σωτηρόπουλο, που εγώ προσωπικά τον θεωρώ "δάσκαλο" του είδους!... Ήταν μαζί μας σε όλη την προετοιμασία και εξακολουθεί να είναι εδώ παρά τις πολλές υποχρεώσεις που έχει στην Αθήνα!.. Επίσης, μεγάλη βοήθεια και σιγουριά μας προσφέρει και ο Πρόεδρος του συλλόγου  που είναι συνεχώς δίπλα μας!.. Γενικά είμαι ευχαριστημένος  αρκετά από τα παιδιά.... Κάθε αρχή, βέβαια και δύσκολη αλλά πιστεύω πως όταν υπάρχει όρεξη για δουλειά και υγεία όλα γίνονται πιο εύκολα στην πορεία!.. Με αυτά τα πιστεύω, νομίζω πως θα πετύχουμε..."
 
Το τεχνικό τιμ της "Ακαδημίας" Ναυπάκτου
 
 




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου