Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Ρομά έδειραν και λήστεψαν 64χρονο

Εξιχνιάσθηκε άμεσα, από το Τμήμα Ασφαλείας Μεσολογγίου, ληστεία που συνέβη   τα ξημερώματα, στο Μεσολόγγι και σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός 31χρονου ημεδαπού Ρομά.

Τις ίδιες κατηγορίες αντιμετωπίζει ένας ακόμα ημεδαπός συνεργός του 31χρονου, τα στοιχεία του οποίου, δεν έχουν ακόμα ταυτοποιηθεί.

Ειδικότερα ο 31χρονος  επιτέθηκε με γροθιές σε 64χρονο ημεδαπό τη στιγμή που αυτός έμπαινε στην πολυκατοικία που διαμένει στο Μεσολόγγι και του αφαίρεσε μια μαύρη τσάντα που περιείχε το πορτοφόλι του με διακόσια ευρώ, ένα ραδιόφωνο και ένα φακό.

Στη συνέχεια ο δράστης τράπηκε σε φυγή πεζός μαζί με το συνεργό του, ο οποίος κατά τη διάρκεια της επίθεσης επιτηρούσε την περιοχή για τυχόν παρουσία αστυνομικών.

Από την αστυνομική έρευνα που ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Μεσολογγίου, και η οποία βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη προέκυψε ότι ένας από τους δράστες της ληστείας είναι ο 31χρονος.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό των δύο δραστών συνεχίζονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου