Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Ανέβασε βίντεο τη γυναίκα του με... σκύλο!

 











Ένα ζευγάρι από τις ΗΠΑ σόκαρε το διαδίκτυο με ένα βίντεο το οποίο τράβηξε και ανέβασε σε ιστοσελίδα

Ο Ruben Chance James Fox και η σύζυγός του Amber Nicole Fox, 23 ετών και οι δυο από το Raeford των ΗΠΑ, συνελήφθησαν από τις αρχές όταν εντοπίστηκε βίντεο το οποίο παρουσίαζε τη γυναίκα να κάνει σεξ με έναν σκύλο!

Την πράξη μάλιστα είχε βιντεοσκοπήσει ο ίδιος ο σύζυγος της νεαρής γυναίκας!

Οι αρχές εντόπισαν τη διεύθυνση IP του υπολογιστή τους και τους συνέλαβαν.

Το ζευγάρι θα οδηγηθεί στο δικαστήριο ενώ ο Ruben Fox είναι εν ενεργεία στρατιωτικός, σύμφωνα με την Huffington Post.

 

1 σχόλιο:

  1. Αυτές είναι οι επιπτώσεις των απάνθρωπων κτηνοβατικών ιστοσελίδων τύπου "zootube" με τις ευλογίες των εκάστοτε κυβερνήσεων, δικαιοσύνες, αστυνομίες κτλ.. του πλανήτη "φυλακή" γη, και επί ευκαιρίας αναρωτιέμαι γιατί οι αρχές τους συνέλαβαν και δεν συλλαμβάνουν εδώ και χρόνια τα απάνθρωπα κτήνη που έχουν τις κτηνοβατικές απάνθρωπες εταιρείες και τις απάνθρωπες κτηβοβατικές ιστοσελίδες τύπου "zootube" κτλ κτλ.. οέο;; Καλά μας δουλεύουν μπροστά στα μάτια μας και δεν το βλέπουμε;; Ξυπνήστε ρε!!

    Επίσης ξανά αναρωτιέμαι γιατί και πώς οι κυβερνήσεις με τις δικαιοσύνες επέτρεψαν και συνεχίζουν να επιτρέπουν τις απάνθρωπες ιστοσελίδες με κτηνοβασίες μεταξύ ζώων και ανθρώπων;; Αναρωτιέμαι πού ήταν/είναι τα Ηνωμένα Έθνη;; Αναρωτιέμαι πού ήταν/είναι η Διεθνής Αμνηστία;; Αναρωτιέμαι πού ήταν/είναι οι Φεμινιστικές και ανθρώπινες οργανώσεις - φορείς;; Αναρωτιέμαι γιατί οι μηχανές αναζήτησης επέτρεψαν/επιτρέπουν στην αναζήτηση σελίδες με κτηνοβασίες;; Αναρωτιέμαι γιατί σιώπησαν/σιωπούν τα Μ.Μ.Ε.;; Αναρωτιέμαι πού ήταν/είναι οι Διώξεις Ηλεκτρονικού Εγκλήματος με τις Αστυνομίες;; Αναρωτιέμαι γιατί εμείς οι άνθρωποι τους αφήνουμε και συνεχίζουν ακάθεκτα την αποκτήνωση και εξευτελισμό του ανθρώπινου γένους μας;; Αναρωτιέμαι ειλικρινά που είναι η ανθρωπιά μας;; Και αναρωτιέμαι πότε επιτέλους εμείς οι άνθρωποι θα κοιτάξουμε και να συνειδητοποιήσουμε ότι οι κρατούντες τα ηνία των κρατών δεν νοιάζονται για το ανθρώπινο γένος μας;; Αν νοιάζονταν για το ανθρώπινο γένος μας δεν θα επέτρεπαν καν απάνθρωπες ιστοσελίδες κτηνοβασίας και παιδεραστίας. Απλό είναι!! Τι δεν καταλαβαίνεις;;

    Αυτοί Ζουν, Εμείς Κοιμόμαστε. (They Live, We Sleep.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή