Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Η Χρυσή Αυγή καλεί σε... ανένδοτο αγώνα


 
Σε «ανένδοτο» αγώνα, σκοπεύει να καλέσει τα μέλη και τους ψηφοφόρους της η Χρυσή Αυγή, μετά τη σύλληψη της ηγετικής ομάδας του ακροδεξιού κόμματος με τη κατηγορία της «σύστασης εγκληματικής οργάνωσης». Η πρώτη ανακοίνωση, στην επίσημη ιστοσελίδα του κόμματος, κάνει λόγο για «οργανωμένο σχέδιο» κατά της Χρυσής Αυγής, ζητώντας παράλληλα από τους οπαδούς της να κρατήσουν «ψηλά τη σημαία». Στο πλαίσιο αυτό, δρομολογούνται κινητοποιήσεις σε όλη τη χώρα, ενώ αναμένεται και μήνυμα του Γ.Γ κ. Νίκου Μιχαλολιάκου, ο οποίος κρατείται στη ΓΑΔΑ.   
Ο προβληματισμός και η ανησυχία για τις εξελίξεις, μεταξύ των βουλευτών και στελεχών της Χρυσής Αυγής είναι εμφανής αν και δημόσια μιλούν για «αρραγές μέτωπο». Οι ίδιοι θεωρούν, πως στόχος των συλλήψεων του κ. Μιχαλολιάκου και των συγκεκριμένων βουλευτών, είναι να «ξεδοντιαστεί» η ηγετική ομάδα του κόμματος, προκειμένου να αποδομηθεί το ακροδεξιό κόμμα.

«Η Χρυσή Αυγή είναι ενωμένη σα μια γροθιά» δήλωσε χαρακτηριστικά ο βουλευτής και αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου του κόμματος κ. Παναγιώτης Ηλιόπουλος, ο οποίος φέρεται να έχει αναλάβει ρόλο «συντονιστή» ανάμεσα στους υπόλοιπους βουλευτές αλλά και τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος, προκειμένου να αποφασιστούν και να δρομολογηθούν οι επόμενες κινήσεις. Ο ίδιος, είναι και σε συνεχή επικοινωνία, με τη βουλευτή κυρία Ελένη Ζαρούλια, σύζυγο του κ.Μιχαλολιάκου, που τις τελευταίες ώρες είναι συνομιλεί με δικηγόρους και νομικούς σύμβουλους του κόμματος, αλλά και με τον γνωστό δικηγόρο κ. Μιχαλόλια, αδελφό του Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου