Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

Έχει και η Ναύπακτος το δικό της.... FBI;..

 
 
 
 
 
 
Είναι γνωστό πως η Δημοτική Αστυνομία του Δήμου Ναυπακτίας (όπως και οι Δ.Α. άλλων Δήμων) δεν λειτουργεί και ο «μηχανοκίνητος στόλος» της (δύο μηχανάκια) βρίσκεται παρκαρισμένος στην πλαϊνή είσοδο του Δημοτικού κτηρίου!
 Εκεί, λοιπόν, βλέποντας τις πινακίδες των υπηρεσιακών μηχανών παρατηρήσαμε με… ευχαρίστηση πως η Δημοτική Αστυνομία Ναυπακτίας, μοιάζει πολύ με το πασίγνωστο …. FBI!...  Τουλάχιστον αυτό αποκομίσαμε από τα γράμματα του αριθμού των: ΜΒΙ !...
Φυσικά και ρωτήσαμε τι σημαίνει το αντίστοιχο  F της Αμερικάνικης Αστυνομίας, στο ελληνοναυπάκτιο  Μ! Ωστόσο απάντηση συγκεκριμένη…  δεν πήραμε!... Και ρωτήσαμε πάρα πολλούς και ο καθένας τους έλεγε και μία λέξη που αρχίζει από… Μ και μετά ξεσπούσε στα… γέλια!... Μάλιστα κάποιος, απέφυγε το Μ και πήγε κατευθείαν στο… ΒΙ διευκρινίζοντας με επιμονή πως είναι τα αρχικά του…. Δημάρχου!...  Αν είναι… δυνατόν!
Τέλος πάντων, αυτό δεν ήταν στην… ερώτηση και  εμείς συνεχίσαμε να ρωτάμε για το Μ, αλλά… πιστική απάντηση… δεν πήραμε!...  Και θα συνεχίσουμε μέχρι να το… μάθουμε, για να μην…. σκάσουμε!
Βρε, τι να σημαίνει το…. Μ… Τι να σημαίνει;…  Και είναι πολλές  οι ελληνικές λέξεις που αρχίζουν από… Μ!...
Πάντως, εάν κάποιος από σας το ξέρει… ας μας το πει, αλλά… γραπτώς! Η πιο «λογική» εξήγηση θα…. Βραβευθεί!
 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου