Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

Για τον Αιγύπτιο αλλάζει και... θρήσκευμα


 
Ο έρωτας με τον Αιγύπτιο… την οδηγεί στα σκαλιά… του τζαμιού! Ο λόγος για γνωστή Πατρινή έμπορο (του κέντρου της πόλης) η οποία δηλώνει ευτυχισμένη… όσο ποτέ άλλοτε!
 
Η έμπορος έχει πάρει την απόφασή της! Θα φορέσει τη μαντήλα, θα απαρνηθεί τον χριστιανισμό και θα ακολουθήσει τον αγαπημένο της στην «ταραγμένη» αυτή την περίοδο Αίγυπτο!
 
Εκτός από τον έρωτα, και η κρίση την οδήγησε σε μία τέτοια, ομολογουμένως δύσκολη απόφαση. Γιατί πληροφορίες αναφέρουν πως είναι αποφασισμένη να κλείσει το κατάστημά της (μάλλον το φθινόπωρο) και να μετακομίσει με τον αγαπημένο της στην χώρα της Βόρειας Αφρικής.
 
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως ήδη βρίσκεται σε διαδικασία να κλείσει τα βιβλία της, να τακτοποιήσει τις όποιες εκκρεμότητες έχει με το ελληνικό δημόσιο και να δοθεί ψυχή τε και σώματι… στον αγαπημένο της! Της ευχόμαστε βίον ανθόσπαρτον!

1 σχόλιο:

  1. Το αρθρο με καθηλωσε στην κυριολεξια... Ενα μεγαλο μπραβο στον blogger για τα καυτα θεματα που θιγει και μας αφορουν ολους μας. Το "αρλεκιν" δεν ειναι και τοσο μακρινος στοχος πλεον, συντομα θα το φτασει και θα το ξεπερασει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή