Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Αντάμωμα στον Πέρκο


Οπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στις 17 Αυγούστου εγινε το ετήσιο αντάμωμα των Περκιωτών στο χωριό με ζωντανή παραδοσιακή  και λαϊκή μουσική.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Περικλής Στράγγος  ενημέρωσε τους χωριανούς για την πορεία του Συλλόγου, τις πρωτοβουλίες που έχουν αναλάβει μέχρι τώρα και ανέπτυξε τις σκέψεις του για κάποια έργα που θα γίνουν το επόμενο διάστημα.
                
                                            (ΦΩΤΟ Ελένης συζ, Ελευ. Τσάφου και Γιώτας Στράγγου)









To αντάμωμα του Αγίου Πνεύματος

Πραγματοποιήθηκε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος με πρωτοβουλία του Συλλόγου η προγραμματισμένη συνάντηση στο χωριό. Την Κυριακή 23 Ιουνίου μαζεύτηκαν  όλοι στην πλατεία όπου ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Περικλής Στράγγος ενημέρωσε για την πορεία του Συλλόγου, τις πρωτοβουλίες που έχουν αναλάβει μέχρι τώρα και ανέπτυξε τις σκέψεις του για κάποια έργα που θα γίνουν το επόμενο διάστημα.

Κάτω απο τον ίσκιο των αιωνόβιων δένδρων ακολούθησε φαγητό , ανταλλαγή απόψεων και συζήτηση γύρω απο τα προβλήματα του χωριού.


Ανανεώθηκε το ραντεβού για τις 17 Αυγούστου στο ετήσιο και καθιερωμένο πλέον αντάμωμα στο χωριό. Αν και οι μετακινήσεις  είναι δύσκολες λόγω της οικονομικής κρίσης  και το αντιλαμβάνεται ο καθένας μας,  το δεκαπενταύγουστο ελπίζουμε να είναι περισσότεροι.


                                   Ο κ. Περικλής Στράγγος ενημερώνει τους παρευρισκόμενους







ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΜΗΣ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου