Κυριακή 11 Αυγούστου 2013

Αποποιήθηκε της «Προεδρικής» μηνιαίας… αμοιβής


 
 Ο Πρόεδρος της «Διαχείρισης Αποβλήτων» κ. Χρίστος Σαλαμούρας, , από την αρχή της θητείας του, έχει «αποποιηθεί» της μηνιαίας «αποζημίωσής» του η οποία, σύμφωνα με την επιθυμία του, καταβάλλεται σε Ίδρυμα!
Βέβαια, η σεμνότητα του π. Αντιδημάρχου του Δήμου Ναυπακτίας και νυν Προέδρου του ΧΥΤΑ, δεν επέτρεψε να κοινωνικοποιηθεί το  θέμα που τον τιμά ιδιαίτερα!
 Ίσως, όμως  να «φρόντισαν» σ’  αυτό κάποιοι άλλοι «αιρετοί» που καταλαμβάνουν «έμμισθες θέσεις» για να μην «αναγκαστούν» να πράξουν το… ίδιο!
Δεν πρέπει να ξεχνάμε, για παράδειγμα, ότι ο Αντιδήμαρχος Αποδοτίας κ. Νίκος  Καραλής που δεν δικαιούται ως Συνταξιούχος του Δημοσίου αμοιβή, έχει τοποθετηθεί και ως Πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ για να λαμβάνει κανονικά «αποζημίωση» αφού εκεί δεν υπάρχει νομικό πρόβλημα!...
Το τελευταίο το αναφέρουμε ως παράδειγμα, αν και δεν υπάρχει «μέτρο σύγκρισης» των δύο θέσεων και ατόμων αφού είναι γνωστή η εργατικότητα και η προσφορά στον Δήμο του κ. Σαλαμούρα!
Επειδή η ενέργεια του Προέδρου του Συνδέσμου Αποβλήτων,  σπανίζει πανελλαδικά και  οπωσδήποτε , απ’ ότι τουλάχιστον γνωρίζουμε, στον Δήμο Ναυπακτίας δεν υπάρχει παρόμοια θα έπρεπε να έχει «εξυμνηθεί» ιδιαίτερα κάτι που, όπως πληροφορούμαστε, σκοπεύει να κάνει η Δημοτική Αντιπολίτευση φέρνοντας τιμητικά το θέμα στο  επόμενο (τέλη Αυγούστου) Δημοτικό Συμβούλιο για να συγχαρεί τον κ. Σαλαμούρα, αν και είναι δημοτικός σύμβουλος της…. Συμπολίτευσης!
Για να μην είμαστε άδικοι, στην περίπτωση που και κάποιος άλλος «αιρετός» προσφέρει της υπηρεσίες του αμισθεί, αν και δικαιούται αμοιβής, στον δήμο Ναυπακτίας ή σε Δημ. Επιχείρηση, παρακαλούμε να μας το γνωρίσει  για να το δημοσιεύσουμε ώστε να ξέρουν οι δημότες ποιοι πραγματικά έχουν θέσει τον εαυτό τους στην υπηρεσία του…. αφιλοκερδώς!
Ωστόσο, είμαστε υποχρεωμένοι ως συνδημότες του κ. Σαλαμούρα, να τον συγχαρούμε από την στήλη για την ενέργειά του που ευχόμαστε ολόψυχα να βρει μιμητές!

6 σχόλια:

  1. Τρίχες.... Αν ήταν καλός, δεν θα ήτανε στην Παράταξη... Μπουλέ!....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από την αρχή της θητείας τους, το 2011, η κ Ζιαμπάρα ως Πρόεδρος και ο κ. Εγγλέζος ως Αντιπρόεδρος της ΚΕΔΝ παραιτήθηκαν των μηναίων αποζημιώσεών τους υπέρ της Κοινωφελούς (Κάπου στο Διαύγεια υπάρχει και σχετική απόφαση). Πάνω από 180 ηλικιωμένοι συμπολίτες μας, σε ΟΛΟ το Δήμο Ναυπακτίας, εξυπηρετούνται με αυτά τα χρήματα σήμερα διότι, ενώ χρειάζονται κατ' οίκον φροντίδα από το πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι, για τυπικούς γραφειοκρατικούς λόγους ΔΕΝ είχαν υποβάλλει ΑΙΤΗΣΗ στην αρμόδια υπηρεσία των Αθηνών που εγκρίνει ΑΤΟΜΑ και ανάλογη ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. άσε ρε φίλε, ο Εγγλέζος ναι αλλά η Ζιαμπάρα παίρνει μισθό αντιδημάρχου και ο νόμος απαγορεύει να λαμβάναι οποιαδήποτε άλλη αμοιβή. Μην κάνουμε την υποχρέωση από το νόμο προσφορά... έλεος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ προσωπικά, το πιστεύω πως η Ζιαμπάρα δεν.... αμοίβεται αλλά... εκείνη την βιλίτσα πως την έφτιαξε;... Με τα φροντιστήρια που έκανε κάποτε στην Αθήνα;.... Και μετά κόσμος... βρίζει!... Αμ, δεν έχει και άδικο... Όταν βλέπει τα ΣΔΟΕ να κυνηγάνε μόνο τα.... περίπτερα για απδείξεις....

      Διαγραφή
    2. ΩΡΑΙΟΣ.................

      Διαγραφή
  4. Ο κόσμος το 'χει τούμπανο και η Μαρία.... "κρυφό καμάρι".... Καλά.... Νομίζει ότι τρώμε.... κουτόχορτο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή