Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Όλα επιτρέπονται στον... έρωτα

 

 

Το σεξ είναι θέμα προτιμήσεων. Μπορεί να σου αρέσει να είσαι από πάνω, να φοράς δερμάτινες μπότες ή να μιλάς βρώμικα. Ενώ τα περισσότερα είναι κοινώς αποδεκτά, υπάρχουν κάποια dont’s που δεν έχουν χώρο στην κρεβατοκάμαρα.
1. Δεν  πρέπει να χυθεί αίμα
Άλλο πράγμα είναι να σου αρέσει το ελαφρώς «άγριο» σεξ κι άλλο να καταλήξετε στο ΚΑΤ.
2. Δεν απαντάς στο τηλέφωνο
Όποιος κι αν σε καλεί, δεν είναι η στιγμή να μιλήσεις. Αν το κάνεις, πιθανότατα ο παρτενέρ σου να μην σε περιμένει όταν επιστρέψεις.
3. Δεν λες άλλο όνομα
Ένα λάθος όνομα είναι αρκετό για να σου δείξει την έξοδο. Εκτός κι αν υποδύεστε ρόλους!
4. Μην παριστάνεις τον ακροβάτη
Αν αλλάζεις στάση κάθε δευτερόλεπτο, καταντάει εκνευριστικό.
5. Μην προσποιείσαι κάποια  άλλη
Μείνει ο εαυτός σου, γιατί αυτός είναι ο λόγος που ο άλλος είναι μαζί σου. Εκτός κι αν υποδύεστε κάποιους άλλους, όπως αναφέρουμε και παραπάνω.
6. Μην φεύγεις αμέσως
Μόλις είχατε μία εντελώς προσωπική στιγμή. Το να σηκώνεσαι και να τρέχεις στο μπάνιου ή οπουδήποτε αλλού, είναι αγένεια.
7. Μην ξεχνάς τα φιλιά
Σίγουρα υπάρχουν κάποιες στάσεις που δεν ευνοούν τα φιλιά, αλλά μην ξεχνάς ότι έτσι συνδέεσαι με τον σύντροφό σου. Αν δεν δίνεις σημασία στο φιλί, είναι πιθανόν να νομίζει ότι δεν ενδιαφέρεσαι.
8. Μην προσποιείσαι
Θα το καταλάβει!
9. Μην λες ψέματα
Αν υποστηρίζεις ότι σου αρέσει κάτι μόνο και μόνο επειδή αρέσει στον σύντροφό σου, αργά ή γρήγορα θα αποκαλυφθείς. Βρείτε τι σας αρέσει και δουλέψτε πάνω σε αυτά.
10. Μην σωπαίνεις
Στο σεξ θες να γνωρίζεις αν αυτό που συμβαίνει αρέσει στον άλλον. Δεν λέμε να μιλάς όλη την ώρα, αλλά μερικές κουβέντες δεν βλάπτουν!
joytv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου