Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

Περίπατος........

 
 
Χωρίς ιδιαίτερη διάθεση για αστεία και μασκαράτα εμφανίστηκε η Ομόνοια Ναυπάκτου το απόγευμα του Σαββάτου στο κλειστό της Αμφιλοχίας. Πιάνοντας αρκετά καλή απόδοση για πρώτη ίσως φορά φέτος, υπερίσχυσε καθαρά του Ίναχου με 55-81 μετατρέποντας το ντέρμπι κορυφής σε παράσταση για ένα ρόλo.

Στο παιχνίδι ο Ίναχος μπήκε πιο συγκεντρωμένα και εκμεταλλευόμενος τη χαλαρή άμυνα των φιλοξενούμενων κατάφερε να προηγηθεί με 8-2. Κάπου εκεί όμως οι παίκτες του Κώστα Παπούλια άρχισαν να βρίσκουν το δρόμο προς το καλάθι και με σύμμαχο την εκτελεστική τους δεινότητα έφτασαν να προηγούνται 16-21 με το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου. Στο δεύτερο δεκάλεπτο η Ομόνοια έκλεισε καλύτερα και στην άμυνα, δεχόμενη λιγότερους πόντους συνολικά, κερδίζοντας επιπλέον και την ευκαιρία να τρέξει μπάλες στον αιφνιδιασμό και να βάλει εύκολα καλάθια. Έτσι το ημίχρονο την βρήκε να προηγείται με 24-43.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε κάτι για τις δύο ομάδες. Η Ομόνοια συνέχισε να είναι το ίδιο παραγωγική επιθετικά, ενώ η ομάδα του Βάλτου δεν κατάφερε να την κοντράρει, προδομένη και από τις σημαντικές ελλείψεις στο ρόστερ της. Η διακύμανση του σκορ έδωσε την ευκαιρία στους δύο προπονητές να δοκιμάσουν όλους τους παίκτες τους στο παιχνίδι, βγάζοντας χρήσιμα συμπεράσματα για το μέλλον.

Με τη νίκη αυτή η Ομόνοια παρέμεινε αήττητη και στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος Β’ ΕΣΚΑΒΔΕ.

Επόμενο παιχνίδι προγραμματίζεται στις 7 Απριλίου με αντίπαλο τον Απόλλωνα στο Μεσολόγγι.

Τα δεκάλεπτα: 16-21, 8-22, 11-20, 21-18

ΟΜΟΝΟΙΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ (Κ.Παπούλιας): Κουτσογιάννης 31(2), Βλαχογιάννης 18 (2), Κωνσταντίνου 12, Χωραφάς 5(1), Παντελίδης 5(1), Μπίμπας 3(1), Γκιώνης 3(1), Λουκόπουλος 2, Παπακωστόπουλος 2, Νικολάου, Σχοινάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου