Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

23χρονος συνελήφθη για.... βιασμό!

23χρονος Έλληνας συνελήφθη στις ΗΠΑ για βιασμό!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Βασιλόπουλος συνελήφθη στο αεροδρόμιο Κένεντι της Νέας Υόρκης, την ώρα που ετοιμαζόταν να ταξιδέψει με προορισμό το Λονδίνο.
O Εισαγγελέας του Κουίνς του απήγγειλε κατηγορίες για κακοποίηση της πρώην φιλενάδας του, για ληστεία πρώτου βαθμού, για παράνομη κατοχή όπλου και γι' άλλα αδικήματα.
Στην περίπτωση που βρεθεί ένοχος για τις συγκεκριμένες κατηγορίες, αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης μέχρι 25 χρόνια.
Σύμφωνα πάντα με το κατηγορητήριο, ο Πρόδρομος Βασιλόπουλος απειλούσε τηλεφωνικά την 19χρονη πρώην φιλενάδα του και την περασμένη Τρίτη, προσποιούμενος ταχυδρομικό υπάλληλο, μπήκε στο διαμέρισμά της, της επιτέθηκε με το ηλεκτροφόρο όπλο και την κακοποίησε σεξουαλικά.
Τα αμερικανικά ΜΜΕ μεταδίδουν ότι όταν συνελήφθη στο αεροδρόμιο JFK είχε στην κατοχή του το ηλεκτροφόρο όπλο μέσα στη χειραποσκευή του, αφού προηγουμένως είχε ήδη περάσει τον έλεγχο ασφαλείας.
Σύμφωνα πάντα με τον εισαγγελέα, ο Βασιλόπουλος μπήκε στο διαμέρισμα της 19χρονης κοπέλας, την χτύπησε με το όπλο ηλεκτρικής εκκένωσης στο στομάχι και όταν εκείνη έβαλε τις φωνές, της έκλεισε το στόμα και την έριξε στο πάτωμα. Στην συνέχεια την χτύπησε και πάλι με το όπλο!
Την μετέφερε στην κρεββατοκάμαρα, την χτύπησε, την βίασε επι ώρες και στο τέλος προσπάθησε να την στραγγαλίσει!
Η κοπέλα πήγε στο νοσοκομείο και αφού της προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες διηγήθηκε όσα φρικιαστικά έζησε.
Είπε στους αστυνομικούς ότι ο Βασιλόπουλος θα επέστρεφε στην Ελλάδα και αφού έγινε έλεγχος εντοπίστηκε το όνομά του σε πτήση για Λονδίνο η οποία είχε ανταπόκριση για την Αθήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου