Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

ΤΟ Ε.Κ./Ν.Δ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΊ

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ & ΔΩΡΙΔΑΣ


ΑΠΟΚΑΥΚΟΥ 16  ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ 30300  ΤΗΛ. 26340-29614 FAX: 26340-24424 e-mail:eknd@otenet.gr



Ναύπακτος, 13 Μαρτίου 2013


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Το Ε.Κ.Ν.Δ. και η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας-Παράρτημα Ναυπακτίας & Δωρίδας ολοκλήρωσαν με επιτυχία το 2ο κύκλο συλλογής μεταχειρισμένων ελαίων από τα σχολεία της περιοχής της Ναυπακτίας και της Δωρίδας.
Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας αυτής συγκεντρώθηκαν 2173,80 κιλά λάδι. Το Ε.Κ.Ν.Δ. θα παραδώσει την ποσότητα αυτή στην εταιρεία ανακύκλωσης για επεξεργασία. Ανταποδωτικά η εταιρεία θα παρέχει πετρέλαιο θέρμανσης, το οποίο θα διανεμηθεί στα σχολεία όπου συμμετείχαν στη συλλογή των μεταχειρισμένων ελαίων.
Το συνολικό ποσό που συγκεντρώθηκε και θα διατεθεί στην προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης για τα σχολεία ανέρχεται στα  973,50 ευρώ.
Ευχαριστούμε τους διευθυντές, τους καθηγητές και τους μαθητές των Σχολείων της Ναυπακτίας και της Δωρίδας για την πολύτιμη αρωγή τους, τη Μ.Κ.Ο Πράσινο – Μπλε   για την υποστήριξη στην προσπάθεια αυτή και όλους τους εθελοντές συμπολίτες μας, χωρίς την έμπρακτη στήριξη των οποίων δεν θα ήταν δυνατή η επιτυχής υλοποίηση των συγκεκριμένων πρωτοβουλιών.
Το Ε.Κ.Ν.Δ. συνεχίζει να στηρίζει με πρωτοβουλίες αλληλεγγύης τους άνεργους συμπολίτες και τη δοκιμαζόμενη τοπική κοινωνία.


Ε.Κ.Ν.Δ. – ΕΕΚΕ-Παράρτημα Ν&Δ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου