Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Σύλλησαν τον τάφο του Ανδρέα Παπανδρέου!

Σύλλησαν τον τάφο του Ανδρέα Παπανδρέου! (φωτό)

Εικόνες ντροπής στο Ά Νεκροταφείο Αθηνών, όπου, όπως αποκαλύπτει σήμερα η iTabloid, άγνωστοι σύλλησαν τον τάφο του Ανδρέα Παπανδρέου. Το τραγικό της υπόθεσης είναι κανείς από τους οικείους του ιστορικού ηγέτη δεν το έχει πάρει χαμπάρι…
Οι άγνωστοι, όπως καταγγέλλει ο εξομολόγος του Ανδρέα, Αρχιμανδρίτης Τιμόθεος Ηλιακής, “ξήλωσαν” την φωτογραφία από τον τάφο, σπάζοντας τη βάση του. Ο Αρχιμανδρίτης, ο οποίος τράβηξε και τις φωτογραφίες και τις δημοσίευσε στο προσωπικό του blog “Αγιοκέρι – εκ Τιμοθέου”, τονίζει οργισμένος ότι ο τάφος παραμένει εγκαταλελειμένος, σε απαράδεκτη κατάσταση.

Ο π. Τιμόθεος Ηλιάκης λέει ότι «άγνωστοι έσπασαν τη φωτογραφία του χωρίς κανένας να ενδιαφερθεί για την αντικατάστασή της, με αποτέλεσμα η εικόνα που παρουσιάζει ο τάφος να είναι το λιγότερο απαράδεκτη».
Ο Αρχιμανδρίτης, στηλιτεύει και τη στάση του Δήμου Αθηναίων, επισημαίνοντας ότι προκύπτουν ερωτηματικά από αυτή, «αφού ο τάφος βρίσκεται σε εμφανές σημείο και μια τέτοια ενέργεια γίνεται αμέσως αντιληπτή από τους φύλακες».
Ο τάφος του Ανδρέα πριν συλληθεί
Λάβρος κατά του Βενιζέλου
Ο Αρχιμανδρίτης Τιμόθεος Ηλιάκης, επιτίθεται και εναντίον του Ευάγγελου Βενιζέλου, λέγοντας: «Ο Ευ. Βενιζέλος είναι ο μόνος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ που δεν επισκέφθηκε ποτέ σαν αρχηγός του κόμματος τον τάφο του ιστορικού ηγέτη. Επί των ημερών του μάλιστα, καταργήθηκε και αυτό το ετήσιο επί του τάφου μνημόσυνο που τελούσε τα προηγούμενα χρόνια το ΠΑΣΟΚ».
Γιώργος Παπανδρέου, Δήμητρα Λιάνη- Παπανδρέου και στη μέση ο π. Τιμόθεος Ηλιάκης, κατά τη διάρκεια μνημόσυνου

Share "Σύλλησαν τον τάφο του Ανδρέα Παπανδρέου! (φωτό)" via

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου