Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

Πούλαγε στη λαϊκή τις.... κατσαρόλες της !

ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΡΑΜΑ – ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΞΕΣΠΑΣΕ ΣΕ ΛΥΓΜΟΥΣ
 
Δεν είχε να ζήσει τα παιδιά της και άπλωσε σε πάγκο… την οικοσκευή της
 
Το περιστατικό συνέβη την περασμένη εβδομάδα στη λαϊκή αγορά και είναι ενδεικτικό της κατάστασης που βιώνουν πλέον χιλιάδες πολίτες.
 
Μία κυρία στεκόταν δίπλα από έναν πάγκο στη λαϊκή αγορά και είχε εκθέσει μία σειρά από κατσαρόλες. Τις πουλούσε, αν και φαινόντουσαν μεταχειρισμένες. Μία κυρία ενδιαφέρθηκε, την πλησίασε, την ρώτησε για την τιμή πώλησης, επισημαίνοντάς της όμως ταυτόχρονα πως «φαίνονται χρησιμοποιημένες»! «Είναι οι δικές μου, τις έχω γυαλίσει, τις έχω περιποιηθεί και τις πουλάω για να μπορέσω να ζήσω» δήλωσε η γυναίκα και ξέσπασε σε λυγμούς!
 
Δεν άντεξε από την πίεση όσων περνούσε, και κατέρρευσε ψυχολογικά. Η υποψήφια πελάτισσα την πλησίασε, ζήτησε λίγο νερό και της το προσέφερε. Η γυναίκα δεν της μίλησε με λεπτομέρειες για το προσωπικό της δράμα, απλά της εξήγησε ανάμεσα στους λυγμούς της πως αναγκάστηκε να το κάνει για να έχει κάποια χρήματα για το σπίτι της. Πρόσθεσε δε πως μεγαλώνει τα παιδιά της, πως όση βοήθεια και αν λαμβάνει από την Τράπεζα Τροφίμων αυτή δεν επαρκεί οπότε θα έπρεπε να πουλήσει και τα υπάρχοντά της. Ξεκίνησε λοιπόν με τις κατσαρόλες του σπιτιού της.
 
Δεν γνωρίζουμε αν τελικά η γυναίκα αγόρασε κάποια από τα κουζινικά, είναι βέβαιο όμως πως αυτή η γυναίκα θα επέστρεφε στη λαϊκή αγορά και την επομένη προκειμένου να πουλήσει κάτι άλλο από την οικοσκευή της. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου