Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Κάμερα κατέγραψε πτήση UFO την ημέρα που έπεσε ο μετεωρίτης


Ζευγάρι από το Όρεγκον της Αμερικής, έχει στα χέρια του ένα βίντεο, το οποίο κατέγραψε μόνο του, στο οποίο πιστεύει πως έχουν δείχνει  ένα Αγνώστων Στοιχείων Αντικείμενο, στον ουρανό.
Το περιστατικό, παίρνει μεγαλύτερες διαστάσεις, καθώς τραβήχτηκε την ίδια μέρα με την οποία έγινε οι πτώση των μετεωριτών στην Ρωσία, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό περισσότερων από 1.000 ατόμων.

Οι Χέδερ Σκέρφιους και Γκρέγκορι Σόλντερ, βρίσκονταν σε δρόμο έξω από το σπίτι τους στις 10.30 το βράδυ, όταν και έγιναν μάρτυρες, σύμφωνα με τους ίδιους, σε ένα περίεργο φαινόμενο, το οποίο και δεν μπορούν να εξηγήσουν.Όπως αναφέρουν οι International Business Times, το ζευγάρι κατάφερε να μαγνητοσκοπήσει με την κάμερά του, ένα αντικείμενο στον ουρανό το οποίο μοιάζει να είναι μεταλλικό.

«Στην αρχή, νομίζαμε ότι είναι αστέρι, αλλά μετά σκεφτήκαμε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά! Δεν θα μπορούσε ένα αστέρι να παρουσιάζει τόση μεγάλη και έντονη κινητικότητα! Έτσι, τρέξαμε να πάρουμε την κάμερα για να το έχουμε!» είναι τα λόγια του ζευγαριού.Μάλιστα, εκείνο ήταν εμφανές σε εκείνους για περίπου 20-30 λεπτά, ενώ στη συνέχεια εξαφανίστηκε. Ο άντρας, δεν δίστασε να παραδεχθεί, πως δεν πίστευε στους εξωγήινους, αλλά το περιστατικό αυτό στο οποίο έγινε μάρτυρας δεν μπορεί να εξηγηθεί από τον ίδιο.«Έμοιαζε να είναι φτιαγμένο από μέταλλο. Δεν μπορώ να είμαι σίγουρος, αλλά μοιάζει να είναι μεταλλικό και ο τρόπος που κινούνταν ήταν περίεργος» συνεχίζει.

Το ενδιαφέρον, για το συγκεκριμένο βίντεο είναι τόσο μεγάλο, που το NBC έφτασε σε σημείο να το πάρει και να «καθαρίσει» την εικόνα, λόγω της κακής ποιότητας που είχε, ώστε να καταφέρουν να φτάσουν σε ασφαλή συμπεράσματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου