Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Αν αληθεύει;... ΠΡΟΣΟΧΗ

Απόπειρα απαγωγής μικρού μαθητή στη Ναύπακτο;

Σοκ προκάλεσε η απόπειρα απαγωγής μικρού παιδιού στη Ναύπακτο, όπως διαβάζουμε στην επιστολή που μας έστειλε γονιός-αναγνώστης του Nafs Click.

Αγαπητοί φίλοι και αναγνώστες του NafsClick,

Στέλνω αυτή την επιστολή για να σας ενημερώσω για ένα περιστατικό που συνέβη στο δικό μου παιδί, μαθητή της έκτης δημοτικού.
Ευτυχώς για μας είχε αίσιο τέλος, αλλά σκοπός μου είναι να σας επιστήσω την προσοχή σε ότι αφορά την ασφάλεια των παιδιών μας που κινούνται με τα πόδια μέχρι το σπίτι τους.
Την περασμένη Παρασκευή στις 2 και κάτι το μεσημέρι αφού είχε σχολάσει το 2ο και 7ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπάκτου τα παιδιά έφυγαν άλλα με τους γονείς και άλλα με τα πόδια επί της οδού Θέρμου.
Ο δικός μου κατευθυνόμενος προς το σπίτι μας μόνος του εκείνη την φορά. στην περιοχή Παραλικέϊκα επί της Θέρμου σταμάτησε δίπλα του ένα αυτοκίνητο Μάρκας Toyota, τύπου Starlet και χρώματος ασημί σε αθλία γενική εμφάνιση κατά την μαρτυρία του παιδιού μου.
Ο οδηγός γύρω στα 60 με άσπρα μαλλιά του πρότεινε να τον μεταφέρει ως το σπίτι και τον προσκάλεσε να μπει στο αυτοκίνητο. Ο νεαρός υποψιασμένος από τις γενικότερες συμβουλές που του έχουμε δώσει ως γονείς, αρνήθηκε.....άλλα εκείνος συνέχισε να επιμένει και να ρωτά... ''που είναι το σπίτι σου και έλα να σε πάω αν είναι μακριά....''Ο νεαρός απάντησε ...''όχι έφτασα ήδη στο σπίτι μου που είναι εδώ δίπλα'' και ο οδηγός έφυγε βιαστικά με κατεύθυνση προς την γέφυρα Μπανιά. Nafs  Click
Ενημερωτικά σας αναφέρω πως κανείς απ όσους γνωρίζουμε εμείς ως γονείς άλλα και το ευρύτερο οικογενειακό μας περιβάλλον δεν ταιριάζει στην εμφάνιση του οχήματος και του οδηγού κατά την περιγραφή του παιδιού μας.Δεν έκανα κάποια καταγγελία στην αστυνομία γιατί ο νεαρός σοκαρισμένος αποκάλυψε πολύ αργότερα το γεγονός και φυσικά δεν είχε καταφέρει να συγκρατήσει πάνω στην ταραχή του τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος.

Ίσως να είναι ένα συμπτωματικό γεγονός....άλλα ίσως και να προλάβουμε με την δημοσιοποίηση αυτή κάποιο ενδεχόμενο κακό σε άλλη οικογένεια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου