Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Ο Δήμος Ναυπακτίας «εξαναγκάστηκε» να συμμετάσχει ;...

Ο Δήμος Ναυπακτίας «εξαναγκάστηκε» να συμμετάσχει
στην Κινητοποίηση για τα Τ.Ε.Ι.;

«Δεν το δείχνει η γίδα… το δείχνει τα κέρατο..» λέγει η λαική ρήση και αυτό ισχύει για την Ανακοίνωση του Δήμου Ναυπακτίας που ένώ φαίνεται ότι εκδόθηκε στις 19/2/2013, δηλαδή την παραμονή της μεγάλης Απεργίας και «καλούσε τους δημότες στην συγκέντρωση και ώρα… 09.30» αυτή εστάλη στα τοπικά ΜΜΕ ανήμερα των κινητοποιήσεων, στις  20/2/2013 και ώρα… 10.00 !.....

[ Χωρίς θέμα ]
Τετάρτη, 20 Φεβρουάριος 2013, 10:00
Από:  
Προς: jk@gmail.com, "TV " < @hol.gr>, "" <j.dis@hotmail.com>, " < @gmail.com>, "ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΣΤΡΟ" <mzigoronikos@yahoo.gr>, "ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΟΞΥΑ" <gimvlachos@gmail.com>, " @otenet.gr>, "ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ " <info@e- gr>, "ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ" <info@nafpaktianews.gr>, "ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ" < @gmail.com>, "ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ" < @gmail.com>, "" …. περισσότερα
Μήνυμα που περιέχει συνημμένα αρχεία
1 αρχείο (351ΚΒ)
Δεν παρουσιάστηκε απειλή από ιούς.
Αρχείο: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ ΓΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑ-19-2-2013.docΛήψη αρχείου




Αυτό σημαίνει πως η Ανακοίνωση ή υπογράφτηκε … «ετεροχρονισμένα» ή ο κ. Δήμαρχος την κράτησε, καιροσκοπικά,  στο «συρτάρι» του ή, τέλος πάντων «κάποιος δάκτυλος» προσπάθησε να τον… εκθέσει!
Η εντύπωση, ωστόσο, που σχηματίστηκε είναι σε βάρος του Δημάρχου Κυρίου Μπουλέ και της παράταξής του αφού γνωρίζανε από 15νθημέρου, τουλάχιστον, την ημέρα και ώρα της συγκέντρωσης. Μάλιστα δεν είναι λίγοι εκείνοι που επιμένουν πως ο κ. Μπουλές, για δικούς του λόγους(;) δεν είχε «πρόθεση» να συμμετάσχει ο Δήμος στις κινητοποιήσεις για τα Τ.Ε.Ι. αλλά «σύρθηκε» σ’  αυτές υπό την κάλυψη της «Γενικής Πανελλαδικής Απεργίας» ύστερα από την διαπίστωση της Παναυπάκτιας συμμετοχής, ακόμα και των Καφενείων  και υπό την «πίεση» της … κατακραυγής των Δημοτών!..

Ακόμα και η σύνταξη της Ανακοίνωσης, η οποία πράγματι είναι γραμμένη με εξαιρετική… προσοχή, προδίδει τις ανωτέρω εκτιμήσεις και διαπιστώσεις!

Τέλος η εν λόγω Ανακοίνωση έχει ως εξής:

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ
                                                            Ναύπακτος 19-02-2013
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η αυριανή πανελλαδική απεργία έχει ξεχωριστή σημασία για τον Δήμο μας και τη Ναύπακτο που πλήττεται από τη συρρίκνωση των δημοσίων υπηρεσιών και την επαπειλούμενη μετακίνηση του παραρτήματος του ΤΕΙ.
Η συμμετοχή όλων στην αυριανή απεργία είναι μια πράξη αντίστασης στις πολιτικές και στα μέτρα που διαλύουν την οικονομία και την κοινωνική συνοχή.
Καλούμε όλους να συμμετέχουν στην αυριανή συγκέντρωση στην πλατεία Φαρμάκη στις 9.30 π.μ. και στην συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί από κοινού με τον Δήμο και τους φορείς Μεσολογγίου στη Γέφυρα στις 11.30 π.μ.

Ο Δήμαρχος Ναυπακτίας
                                                                                       Γιάννης Μπουλές

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου