Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Τα νέα της Δωρίδας με ένα.... κλικ!

ΔΗΜΟΣ  ΔΩΡΙΔΟΣ
Και στο βάθος «γαλάζιοι».. μνηστήρες
Ξεκίνησαν, δειλά-δειλά, οι συζητήσεις και οι παρασκηνιακές διαβουλεύσεις «στελεχών»  της γαλάζιας Νεοδημοκρατικής παράταξης, για τις υποψηφιότητες Δημάρχων στον δήμο Δωρίδας, που ως γνωστόν θα γίνουν στα μέσα του επόμενου έτους του 2014.
Εν τω μεταξύ, άλλοι ομιλούν ανοιχτά για την υποψηφιότητά τους, άλλοι εκμυστηρεύονται τις προθέσεις τους σε φιλικές παρέες και άλλοι διερευνούν το πολιτικό αυτοδιοικητικό  κλίμα χωρίς να κρύβουν την επιθυμία τους για την διεκδίκηση του αξιώματος του Δημάρχου. Βέβαια, όλοι σχεδόν, μιλάνε για «ανεξάρτητα» ψηφοδέλτια  και ότι δεν θα «επιδιώξουν» το«κομματικό χρίσμα» αποφεύγοντας να δηλώσουν κατηγορηματικά ότι κάτι τέτοιο δεν θα είναι… καλοδεχούμενο!
Τα ονόματα των «γαλάζιων» υποψηφίων μνηστήρων για την Δημαρχεία Δωρίδος που ακούγονται «μέχρι στιγμής», είναι:.........................................................................................................

Από την εφημερίδα μας "νέο Άστρο"

Η συνέχεια στο   www.edipt.gr/eshop/



Της Μαντήλως το… «υλικό»!

Τον τελευταίο καιρό, υλικά και φερτές ύλες των χειμάρρων του Δήμου Δωρίδας, αντί να χρησιμοποιούνται για τις ανάγκες των χωριών του Δήμου, όπως ορίζει ο Νόμος, πηγαίνει σε εγκαταστάσεις Ιδιωτικής Επιχείρησης «παραγωγής αδρανών υλικών» (αμμοχάλικου κλπ) χωρίς διαγωνισμούς, αναθέσεις και καταβολής ανάλογου χρηματικού ποσού. Τούτο γίνεται με το δικαιολογητικό ότι, η απομάκρυνση των υλικών είναι απαραίτητη αφ’  ενός μεν για την εκβάθυνση της ενεργής κοίτης των χειμάρρων και της διευθέτησης αυτών για την πολιτική προστασία των πολιτών και αφετέρου επειδή επιβαρύνονται οικονομικά οι Δήμοι, ειδικά σήμερα με την τεράστια οικονομική αδυναμία των ΟΤΑ.
Η διαχείριση των υλικών των χειμάρρων αποτελεί ένα μείζον πρόβλημα για την Τ.Α. και δεν είναι λίγοι οι Δήμαρχοι που από το φυσικό αυτό πόρο των χειμάρρων, εξασφαλίζουν σημαντικά έσοδα για τους πολίτες τους.
Δυστυχώς, όμως, αυτό δεν συμβαίνει στον Δήμο Δωρίδας και ειδικά με τα υλικά του χειμάρρου «Μαντήλω» στο Ευπάλιο.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες αλλά και φωτογραφικό υλικό  που διαθέτουμε, τον μήνα Ιανουάριο..............................................................................................................................................

Από την εφημερίδα μας "νέο Άστρο"

Η συνέχεια στο   www.edipt.gr/eshop/




ΔΗΜΟΣ  ΔΩΡΙΔΑΣ
Πάει κι  αυτό το έργο!
«Αποχέτευση»…. Τέλος!!

Ως κεραυνός «εν αιθρία», έπεσε η είδηση Απένταξης δύο σημαντικών έργων υποδομής, «Αποχέτευσης οικιακών λυμάτων» και «Βιολογικού καθαρισμού» στην παραλιακή Δωρίδα, αξίας περισσοτέρων των 8 εκατομμυρίων ευρώ! Τα έργα αυτά αφορούσαν τους πυκνοκατοικημένους οικισμούς Μοναστηράκι, Μαραθιά, Σκάλωμα, Ερατεινή, Παραλίας Τολοφώνα κ.λ.π.
                Οι κάτοικοι που βρίσκονται σε αναστάτωση, επιρρίπτουν ευθύνες κυρίως στην σημερινή διοικούσα Δημοτική αρχή για.........................................................................................................



Από την εφημερίδα μας "νέο Άστρο"

Η συνέχεια στο   www.edipt.gr/eshop/


Τώρα το "νέο Άστρο" στο διαδίκτυο μαζί με τα προηγούμενα φύλλα......

Μην το χάνετε................. Έχει πολύ ενδιαφέροντα θέματα.......................

Κάντε ένα κλικ και θα έχετε το "νέο Άστρο".... μπροστά σας!


www.edipt.gr/eshop/




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου