Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ: Συνεχής ενημέρωση για το σχέδιο ΑΘΗΝΑ



Συνεχίζονται οι επαφές του Δημάρχου Ναυπακτίας κ. Γιάννη Μπουλέ με στόχο την ουσιαστική ενημέρωση όλων των φορέων  για την παραμονή του παραρτήματος του ΤΕΙ στη Ναύπακτο. 

Το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα προγραμματισμένη συνάντηση με τον πρόεδρο της ΔΗΜ.ΑΡ. κ. Φώτη Κουβέλη.

Στη συνάντηση οι Δήμαρχοι Ναυπακτίας κ. Γιάννης Μπουλές και Μεσολογγίου κ. Παναγιώτης Κατσούλης , ο πρόεδρος του ΤΕΙ Μεσολογγίου κ. Ευάγγελος Πολίτης και ο προϊστάμενος του ΤΕΣΥΔ κ. Βασίλης Τριανταφύλλου έθεσαν υπόψη του προέδρου της ΔΗΜ.ΑΡ από κοινού το καθολικό αίτημα για το αυτοδιοίκητο του ΤΕΙ Μεσολογγίου και την παραμονή του παραρτήματος στη Ναύπακτο.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας η αντιπροσωπεία παρέστη στην κατάμεστη αίθουσα στη Στοά του Βιβλίου, όπου ενημέρωσαν τους Αιτωλοακαρνάνες της Αθήνας, που  συμμετείχαν στην εκδήλωση, που διοργάνωσαν η ΠΑΝ.ΣΥ και η Αιτωλική Πολιτιστική Εταιρεία με σκοπό την ενημέρωση – προβολή των συνεπειών του σχεδίου ΑΘΗΝΑ στην Αιτωλοακαρνανία.

Το μήνυμα της εκδήλωσης ήταν η δυναμική διεκδίκηση της παραμονής και ισχυροποίησης όλων των ιδρυμάτων της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στο νομό Αιτωλοακαρνανίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου