Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

Εξαρθρώθηκε "κύκλωμα μαστροπών" - H "Βιτρίνα" ήταν ... BAR!

Κύκλωμα μαστροπών εξαρθρώθηκε στη Μυτιλήνη

Το κέντρο διασκέδασης μιας 24χρονης στη Μυτιλήνη, ήταν η «βιτρίνα» για τη λειτουργία κυκλώματος μαστροπών που εξωθούσαν στην πορνεία γυναίκες οι οποίες εργάζονταν σε αυτό και προσέφεραν «ροζ» υπηρεσίες σε με πελάτες, στα σπίτια τους ή σε δωμάτια ξενοδοχείου με το οποίο συνεργαζόταν το κύκλωμα.
 
«Εγκέφαλοι» του κυκλώματος ήταν ένας 50χρονος και ο 55χρονος που επισήμως εμφανίζονταν ως υπεύθυνοι του νυχτερινού κέντρου. Μ εαυτούς ήρθε σε επαφή ένας αστυνομικός της Ασφαλείας που προσποιήθηκε τον πελάτη, με τη μεσολάβηση του 31χρονου υπαλλήλου του ξενοδοχείου στο οποίο μίσθωσε δωμάτιο.

Όταν συμφώνησαν, ο 50χρονος με έναν 39χρονο συνεργό του μετέφεραν με αυτοκίνητο στο ξενοδοχείο μια 26χρονη Αλβανίδα εργαζόμενη στο κέντρο διασκέδασης. Όταν η κοπέλα παρέλαβε από τον «πελάτη» τα προσημειωμένα 100 ευρώ της αμοιβής της, συνελήφθη και αμέσως συνελήφθησαν οι μεταφορείς, ο 55χρονος μαζί με έναν ακόμη 31χρονο και την ιδιοκτήτρια του κέντρου.

Κατά τις έρευνες που ακολούθησαν, κατασχέθηκαν 3.840 ευρώ ως προερχόμενα από τη μαστροπεία, τρία κινητά και δύο ναρκωτικά χάπια, που βρέθηκαν στην κατοχή των συλληφθέντων. Όλοι οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης κατηγορούμενοι για μαστροπεία και κατά περίπτωση για κατοχή ναρκωτικών, ενώ η 26χρονη Αλβανίδα κατηγορείται για παράβαση της νομοθεσίας περί εκδιδομένων προσώπων.

Σ.Σ. Στην περιοχή μας οι Αστυνομικές αρχές "δεν ξέρουν τίποτα": Όλα πάνε καλά;... 
ΨΗΦΙΣΤΕ   και θα βρεθεί η ...  άκρη!..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου