Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΕΙΣΜΟΣ... Λέτε να βγει... αληθινός;

Μετά την νυχτερινή - πρωινή επίσκεψη του Εγκέλαδου στη Ναύπακτο και την ευρύτερη περιοχή, θυμηθήκαμε το προ ημερών σχετικό δημοσίευμα για "πρόγνωση" Ερευνητού... ότι "θα γίνει μεγάλος σεισμός" και το αναδημοσιεύουμε με την ελπίδα να "πέφτει έξω"!

Τότε δεν το δημοσιεύσαμε για να μην τρομοκρατήσουμε τους κατοίκους.

Ιδού τι έγραφε η εφημερίδα "ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ":

ΒΟΜΒΑ! "ΕΡΧΕΤΑΙ ΙΣΧΥΡΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ, ΣΕ 2-3 ΜΕΡΕΣ"! ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΜΕΓΑΛΩΝ ΣΕΙΣΜΩΝ !

16/9/14

Ο άνθρωπος που, όπως λέει, από μικρή ηλικία προαισθάνεται την έλευση μεγάλων σεισμών. Ίσως να είναι ο μοναδικός Έλληνας, πάντως δεν είναι ο μοναδικός άνθρωπος που έχει αυτό το χάρισμα. Μια Αμερικανίδα, η Σάρλοτ Κίνγκ έχει παρόμοια αρετή διαίσθησης των επερχόμενων σεισμών. Ο Μύρωνας Μυριαλλής προέβλεψε και τον σεισμό του 1999 στην Πάρνηθα. Τότε μάλιστα, είχε γίνει ντόρος γύρω από το όνομά του, ο δε Μάκης Τριανταφυλλόπουλος είχε προβάλει την περίπτωσή του από την εκπομπή "Ζούγκλα". Ο δε σεισμολόγος Γεράσιμος Χουλιάρας, ενώ αρχικά είχε φανεί να στηρίζει τον Μύρωνα Μυριαλλή τελικά άλλαξε... ρότα! Ο Μύρωνας Μυριαλλής ωστόσο δεν είχε βγει στα κανάλια γιατί "γνωρίζω ότι θα με χαρακτήριζαν γραφικό και ότι media αλλά και επιστήμονες θα προσπαθούσαν να με γελοιοποιήσουν".
Προσπάθησε να θωρακίσει τον εαυτό του και καλά έκανε, μια και στην Ελλάδα ακόμη και επιστήμονες διαπομπεύουν (βλέπε Βάσω Αποστολοπούλου από Αυστραλία), δεν θα διακωμωδούσαν έναν πολίτη που εμφανίζεται να έχει το χάρισμα της πρόγνωσης σεισμών;


Ο 43χρονος σήμερα "ερευνητής" όπως αποκαλεί τον εαυτό του, μίλησε στην εφημερίδα μας(
Παρατηρητης
) για το έντονο προαίσθημα που έχει για μεγάλο σεισμό που θα χτυπήσει τη χώρα μας. Ο ίδιος μας λέει: "Ο σεισμός θα χτυπήσει μέσα στις επόμενες 2-3 μέρες. Το επίκεντρο του σεισμού εκτιμώ ότι θα βρίσκεται ανάμεσα στο Αίγιο και την Πάτρα, ο δε σεισμός θα έχει ισχύ 5,2 έως 5,9 ρίχτερ, για να μην πω πάνω από 6 βαθμούς. Μακάρι να κάνω λάθος", υπογραμμίζει, ευχόμενος προφανώς να μην υπάρχουν ζημιές και θύματα!
Ως εφημερίδα κρατούμε τις επιφυλάξεις μας, ωστόσο είναι χρέος μας να καταγράψουμε την είδηση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου