Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Έδωσε λευκή κόλλα και πέρασε στο.... Πανεπιστήμιο

Έδωσε λευκή κόλλα και πέρασε σε Πανεπιστήμιο της Αθήνας!

 
Με μέσο όρο λίγο παραπάνω από... μηδέν στα μαθήματα κατεύθυνσης, και μάλιστα δίνοντας λευκή κόλλα σε δύο από αυτά, υποψήφιος των Πανελλαδικών κατάφερε να εισαχθεί σε σχολή και μάλιστα στην Αθήνα...
 
Κι όμως συνέβη! Μπορεί φέτος να παρατηρήθηκε σημαντική άνοδος στις βάσεις, λόγω των καλύτερων επιδόσεων αλλά και των ελεύθερων μετεγγραφών για τις ειδικές κατηγορίες, όμως υπήρξαν ορισμένες σχολές, στις οποίες οι βαθμοί εισαγωγής ήταν μόλις λίγο παραπάνω από το… 0!
 
Συγκεκριμένα, υπήρξε υποψήφιος, ο οποίος έγραψε σχεδόν 0 στα 6 μαθήματα στα οποία εξετάστηκε και πέρασε στο τμήμα Ισπανικής Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών τελευταίος!
 
Ο εν λόγω υποψήφιος είχε μέσο όρο στα 6 μαθήματα, σύμφωνα με τα στοιχεία του Υπουργείου Παιδείας, 0,53, ενώ σε Αρχαία και Ιστορία Κατεύθυνσης έγραψε 0.
 
Ωστόσο, η εισαγωγή του στο τμήμα Ισπανικής γλώσσας πραγματοποιήθηκε λόγω της άριστης επίδοσης του στο μάθημα της Ισπανικής γλώσσας.
 
Μάλιστα, δεν είναι ο μοναδικός αφού παρόμοιο περιστατικό σημειώθηκε και σε σχολή Ιταλικής φιλολογίας, όπου ο τελευταίος εισακτέος έγραψε 0 σε αρχαία και ιστορία κατεύθυνσης ενώ ο μέσος όρος στα 6 μαθήματα της θεωρητικής κατεύθυνσης ήταν 2,53!
πηγή: star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου