Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014

Ντίνος Τσουκαλάς: "Δεν ειδοποιήσαμε κανένα ΜΜΕ στην πρώτη του Αστέρα..."

"Επίσημα, δεν ειδοποιήσαμε κανένα ΜΜΕ, στην πρώτη συγκέντρωση του Ναυπακτιακού Αστέρα! Ούτε ανεπίσημα έγινε κάτι τέτοιο από κάποιο μέλος του Δ.Σ. Η παρουσία, μάλιστα, ανθρώπου του συγκεκριμένου site μας... ξένισε!.. Φυσικά, δεν μπορούσαμε να του αρνηθούμε ούτε την φωτογράφιση της συνάντησης, ούτε να παρακολουθήσει τις... ομιλίες!.. Το ίδιο θα κάναμε και σε άλλα ΜΜΕ που θα είχαν έρθει!.. Από που το site είχε την πληροφορία ότι την συγκεκριμένη ημέρα και ώρα θα ξεκινούσε ο Αστέρας; Δεν ξέρω.... Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας!..."
 
Αυτά μας είπε ο νέος Πρόεδρος του Ναυπακτιακού Αστέρα κ. Ντίνος Τσουκαλάς, που "έδειχνε" χολωμένος με τα αναγραφόμενά μας στις 12/8/2014 με θέμα: "Με χαμόγελα ξεκίνησε ο Ναυπακτιακός".
 
Για άλλα θέματα που τον ρωτήσαμε, σχετικά με τον Αστέρα, ο Πρόεδρος ήταν... "σφίγγα"!.. Μας απάντησε αόριστα πως: "Θα... δούμε!.. Ακόμα δεν έχουμε συγκεντρωθεί και δεν έχουμε πάρει αποφάσεις σαν δ.σ...."!
 
Εντύπωση όμως, μας προκάλεσε η "τεχνηέντως" αναφορά του κ. Τσουκαλά, σε "παλαιό δημοσιογραφόντα εφημερίδας" ο οποίος και στο παρελθόν είχε "ενασχοληθεί εκ των ένδον, τότε" με τον Αστέρα με αποτέλεσμα "η πληροφόρηση" (ακόμα και η δική μας) να γίνεται μόνο μέσω της εφημερίδας που.. συνεργαζότανε!..

Μας είπε επ'  αυτού ο κ. Πρόεδρος: "Πάντως, μεγάλη βοήθεια μας προσφέρει ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος...."! (Και ανέφερε το όνομά του)!..

Αυτά είναι τα "νεότερα" από τον Αστέρα αφού και για τον "Αγιασμό" που πραγματοποιήθηκε δεν εκδόθηκε από την ομάδα "επίσημη Ανακοίνωση"!..

Καλή Αρχή, λοιπόν και ευχόμαστε ολόψυχα να πραγματοποιηθούν οι στόχοι (αν έχουν μπει) της Διοίκησης για το καλό του Ναυπακτιακού Αστέρα....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου