Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Ορκίστηκε η νέα Δημοτική Αρχή Ναυπακτίας


 Σεβ. Μητροπολίτης Ναυπακτίας & Αγίου Βλασίου, όρκισε χθες το απόγευμα τον νέο Δήμαρχο Δήμου Ναυπακτίας κ. Τάκη Λουκόπουλο, τους δημοτικούς Συμβούλους που θα αποτελέσουν την σύνθεση της δημοτικής αρχής καθώς και τους Προέδρους των Τ.Σ. των χωριών....
Ο υπαίθριος χώρος του πάλαι ποτέ  "ΞΕΝΙΑ", (ένα περιουσιακό στοιχείο που αποτελεί "πρόβλημα" για κάθε δημοτική αρχή και ευχόμαστε η νέα να το επιλύσει), είχε χθες το απόγευμα την τιμητική του!
 
Όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες που ακολουθούν, πλήθος δημοτών τον κατέκλυσαν για να παρακολουθήσει από κοντά την ορκωμοσία τον δήμαρχο της επιλογής του για τα επόμενα πέντε χρόνια κου Τάκη Λουκόπουλου και σύσσωμου του νέου δημοτικού Συμβουλίου!
 
Στο τελετουργικό μέρος, μετά τον Αγιασμό που ετελέσθη από τον Σεβ. Μητροπολίτη κ. Ιερόθεο και κλήρου της Ιεράς Μητροπόλεως, ακολούθησε η ορκωμοσία!
 
Ο κκ Ιερόθεος, απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό και ευχές προς τους εκλεγμένους που θα Διοικήσουν τον Δήμο Ναυπακτίας...
 
Ακολούθησε ομιλία του κ. Λουκόπουλου ο οποίος,  αφού ευχαρίστησε τους δημότες για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό του και τους συνεργάτες του, αναφέρθηκε στις "σκάψεις" του για το, όσο το δυνατόν καλύτερο μέλλον του Δήμου!..
 
ΦΩΤΟ:

 
 











Στο τέλος προσφέρθηκαν γλυκά και αναψυκτικά και γενικά επικράτησε μια όμορφη ατμόσφαιρα..
 
Είναι γεγονός πως  ήταν η πρώτη φορά που παρακολούθησε τόσος κόσμος, μια ορκωμοσία δημάρχου και γενικά δημοτικής αρχής στη Ναύπακτο... Μάλιστα δημότης που είναι γνωστός για το "χιούμορ" του χαρακτήρισε την συνάθροιση και τον "ενθουσιασμό" που επικράτησε πρωτοφανή και τα παρομοίασε με τις "συγκεντρώσεις" του '44 για την... "απελευθέρωση"!... από τα λεγόμενά του δεν φαίνεται πουθενά πως είναι... Λουκοπουλικός... Όχι!)!
 
Επίσης το βράδυ, μικρή ομάδα της αξιωματικής πλέον αντιπολίτευσης με επικεφαλής τον κ. Μπουλέ, "δροσιζότανε ήσυχα" σε παρακείμενο  του ΞΕΝΙΑ Cafe, ενώ η νέα δημοτική αρχή ήταν πιο... "κοσμική"! Κατέλαβε ολόκληρο το πεζοδρόμιο έξωθι του καταστήματος που φέρει και το όνομα της πόλης, στο Γρίμποβο και το κλίμα που επικρατούσε ήταν πολύ.. έντονο!
 
Εμείς από την πλευρά μας, θέλουμε να συγχαρούμε τον κ. Λουκόπουλο και τους αιρετούς που θα μας Διοικήσουν την επόμενη πενταετία και να τους ευχηθούμε "Καλή επιτυχία" στο έργο τους για το καλό του Δήμου και των Δημοτών...






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου