Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

O Κώστας Τζαβάρας στη Ναύπακτο, με τον Αλεξ. Στρίμπερη ...

Από αριστερά: Ο κ. Τζαβάρας, η κα Στρίμπερη,  κ. Κούμπιος, η κα Τζαβάρα και ο κ. Στρίμπερης

Ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Κώστας Τζαβάρας, βρίσκεται αυτές τις μέρες στη Ναύπακτο, φιλοξενούμενος του μεγαλοδικηγόρου Αθηνών κ. Αλέξανδρου Στρίμπερη.
 
Σήμερα το μεσημέρι, οι κ.κ. Τζαβάρας και Στρίμπερης μαζί με τις συζύγους τους και τον Ναυπάκτιο Φαρμακοποιό κ. Νίκο Κούμπιο, γευμάτισαν  στο Ψητοπωλείο - Ψαροταβέρνα "ΑΝΕΜΕΛΑ" στην παραλία του Γριμπόβου (φωτό).
 
Η παρουσία της παρέας στο Γρίμποβο, έγινε αμέσως αντιληπτή αφού, ο κ. Στρίμπερης πέρα από την ιδιότητά του, είναι αγαπητός στους πατριώτες του και τρέφει τα ίδια αισθήματα γι'  αυτούς με παράλληλη αδυναμία στην πόλη του! Αλλά και ο κ. Τζαβάρας, μέσα από τις θέσεις και εμφανίσεις του στην πολιτική σκηνή, διαθέτοντας χιούμορ και απλότητα, έχει γίνει πανελλήνια γνωστός!
 
Την όμορφη παρέα, την τόνιζε ακόμη περισσότερο, η παρουσία των λαμπερών και αξιοζήλευτων συζύγων τους.
 
Για την ιστορία να αναφέρουμε πως ο κ. Κώστας Τζαβάρας, γεννήθηκε στον Πύργο της Ηλίας όπου και πολιτεύεται. Το 2007, εκλέχτηκε για πρώτη φορά βουλευτής Ηλείας με την Ν.Δ. κι έκτοτε επανεκλέγεται συνεχώς! Μάλιστα στην κυβέρνηση Σαμαρά είχε διοριστεί  "αναπληρωτής υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού".
 
Για τον κ. Αλέξανδρο Στρίμπερη, δεν χρειάζεται να πούμε περισσότερα από το ότι είναι ένας από τους μεγαλοδικηγόρους της Αθήνας και τιμά με το όνομά του τον τόπο του!
 
 



 

2 σχόλια:

  1. Μα καλά δεν είναι στη φυλακή;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιαυτό έχουν πάντα μαζί τους τον μεγαλοδικηγόρο και έτσι γλυτώνουν πάντα ο Κώστας και ο Νίκος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή