Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

Οι Εξαντλημένοι......



Είναι καιρός... Δεν το βλέπεις ότι είναι καιρός?


Κάποτε έλεγες, πως η φωτιά δεν αφορούσε εσένα, αλλά μόνο όσους έφταιγαν. Τώρα ήρθε και η σειρά σου! Τώρα νοιώθεις τη φλόγα να πλησιάζει... Έκανες λάθος τόσο καιρό: ο εχθρός σου δεν ήταν ο απέναντι. Ο εχθρός σου είναι εκείνοι!

Σε άφησαν άνεργο, έστειλαν φίλους σου σε συσσίτια, οδήγησαν ανθρώπους στην απόγνωση, ξεπούλησαν την πατρίδα σου. Και ζητούν κι άλλα... Δε σε φορολογούν. Σε τιμωρούν. Δε σε σώζουν. Σε καταστρέφουν. 

 Είναι καιρός... δεν το βλέπεις ότι είναι καιρός?

Αρκετά σε στοίχειωσε το "όλοι μαζί τα φάγαμε"! Φτάνει!

Δεν τα φάγαμε όλοι μαζί! Δεν τα πληρώνουμε όλοι μαζί! 

 Ξύπνα! Δεν ευθύνεσαι για όσα τιμωρείσαι...

Είναι καιρός!

Δε θέλει φωνές, ούτε βία, ούτε κομματικές ταμπέλες. Δεν σε ωφελούν οι κομματικές ταμπέλες... εκεί μέσα δεν βρίσκονται οι σωτήρες σου. Οι σωτήρες σου είναι εσύ, εγώ και ο διπλανός μας.

Ξύπνα! Είναι καιρός!

Πάμε να απαιτήσουμε την αξιοπρέπειά μας πίσω. Μόνο που αυτή τη φορά θα είμαστε σοφοί: εγώ θα απαιτήσω για σένα κι εσύ για μενα... μόνο έτσι θα νικήσουμε. Αν τους δείξουμε ότι είμαστε ενωμένοι.

Δε θέλει φωνές, ούτε βία, ούτε κομματικές ταμπέλες. πάμε να καθίσουμε στο πεζοδρόμιο - άλλωστε εκεί φιλοδοξούν να μας στείλουν.

Πάμε να καθίσουμε στα πεζοδρόμια όλοι μαζί. μια μεγάλη παρέα. Όλοι μαζί κάτω...κρατώντας κεριά και τραγουδώντας. Και τα πανό μας δε θα' χουν πολλά συνθήματα, μα μόνο ένα: 
ΩΣ ΕΔΩ!!!!! 

Υ.Γ. Αν κλείσει το ραντεβού εγώ είμαι μέσα! 27 Αυγούστου, στο πεζοδρόμιο απέναντι από τη Βουλή... τι λες να τολμήσουμε? Θα φέρω και δυο φίλους μου... φέρε κι εσύ αν θέλεις (έχουμε 16 ημέρες για να τους πείσουμε)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου