Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

Παλαιοί "σύντροφοι" κοντά στον.... ΓΑΠ

 Ποιοί πάνε με τον Γιώργο


Οι εξελίξεις στο χώρο της Κεντροαριστεράς είναι ραγδαίες μετά και το ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις ΣΥΡΙΖΑ – ΔΗΜΑΡ η οποία μέσα στο Σαββατοκύριακο θα αποφασίσει για τις κινήσεις της.
Μέχρι στιγμής κανείς δε γνωρίζει με σιγουριά ποιοι θα βρίσκονται στην ηγετική ομάδα της νέας κίνησης.  Ωστόσο υπάρχουν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που έχουν εκφραστεί θετικά υπέρ της κίνησης Παπανδρέου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι βουλευτές Θ. Μωραΐτης(Αιτωλοακαρνανία), Φ. Σαχινίδης (Λάρισα) , Κ. Τριαντάφυλλος (Χίος), οι πρώην υπουργοί Γ. Πεταλωτής και Σ. Ξυνίδης είναι στο πλευρό του Γ. Παπανδρέου και αναμένεται να κατέβουν υποψήφιοι με το νέο κόμμα. Σε συζητήσεις είναι το νέο κόμμα και με τον υπουργό Υποδομών Μ. Χρυσοχοϊδη. Η διευθύντρια του γραφείου του Γ. Παπανδρέου Ρ. Βάρτζελη επικοινωνεί με βουλευτές και πολιτικές κινήσεις διερευνώντας την προοπτική συνεργασιών.
Στην συγκρότηση των ψηφοδελτίων συμμετέχουν με προτάσεις και οι Μιχάλης Καρχιμάκης και Γιώργος Παναγιωτακόπουλος, οι οποίοι έχουν ξεκινήσει επαφές με στελέχη πρώην βουλευτές και πρώην στελέχη Νομαρχιακών Επιτροπών και πρώην δημάρχους σε όλη την επικράτεια. Ο Δ. Ρέππας συζητείται να είναι υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του νέου κόμματος. Υποψήφιος θα είναι και ο πρώην βουλευτής Βοιωτίας Ν. Τσώνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου