Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

Δύο συλλήψεις σε νυχτερινό μαγαζί






Δύο συλλήψεις πραγματοποίησαν αστυνομικοί στο πλαίσιο φορολογικού και ασφαλιστικού ελέγχου που πραγματοποιήθηκε σε νυχτερινό κέντρο στην Αττική.

Συνελήφθη ένας 57χρονος, προσωρινά υπεύθυνος του μαγαζιού και ο 39χρονος υπεύθυνος του χώρου στάθμευσης της επιχείρησης.


Το κλιμάκιο των αστυνομικών της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας, που πραγματοποίησε τον έλεγχο, διαπίστωσε τη μη έκδοση αποδείξεων συνολικής αξίας 1 .330 €.


Παράλληλα διαπιστώθηκε ότι ο χώρος στάθμευσης, έξω από το κέντρο διασκέδασης, λειτουργούσε χωρίς την νόμιμη άδεια της αρμόδιας αρχής, ενώ στο χώρο εργάζονταν υπάλληλοι της επιχείρησης, οι οποίοι εξυπηρετούσαν τους πελάτες του καταστήματος.

Επιπλέον, οι υπάλληλοι διευκόλυναν τη στάθμευση οχημάτων των πελατών σε δημόσιο χώρο καθώς και στα πεζοδρόμια των οδών, που βρίσκονται πέριξ του νυκτερινού κέντρου, απαιτώντας το χρηματικό ποσό των δέκα ευρώ σε 56 περιπτώσεις, χωρίς την έκδοση των προβλεπόμενων αποδείξεων, συνολικής αξίας 560€.

Ακόμα διαπιστώθηκε παράβαση της εργατικής - ασφαλιστικής νομοθεσίας, καθώς στην επιχείρηση απασχολούνταν 36 εργαζόμενοι, πέραν του δηλωμένου ωραρίου τους, ενώ δύο από αυτούς είχαν εγγραφεί και σε διαφορετική - από τη δηλωθείσα ημέρα - στους πίνακες προσωπικού, που επεδείχθησαν στη διάρκεια των ελέγχων.


Για τις παραπάνω παραβάσεις συνεληφθησαν ο 57χρονος προσωρινά υπεύθυνος της επιχείρησης και ο 39χρονος υπεύθυνος του χώρου στάθμευσης της επιχείρησης.


Για τις ίδιες παραβάσεις κατηγορείται και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, στην οποία ανήκει η επιχείρηση, ο οποίος απουσίαζε κατά τη διάρκεια του ελέγχου και αναζητείται στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.


Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους οδηγήθηκαν σήμερα Κυριακή (14-09-2014) το πρωί στις αρμόδιες Εισαγγελικές αρχές.


ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Εσύ... Ψήφισες;....
Είπες τη γνώμη σου;...
Μετράει... Αν ενδιαφέρεσαι για τον τόπο σου!

Υψώστε τη φωνή σας μαζί μας...
Για το καλό των παιδιών μας...
Για το καλό της περιοχής μας... Για το καλό όλων μας....

Η "σιωπή" σ' αυτή την περίπτωση δεν είναι... χρυσός!

Δεν μπορούν 5-10 άνθρωποι με την ανοχή της Αστυνομίας και του Δήμου να "ντροπιάζουν" τους υπόλοιπους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου