Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗΣ: «ΌΧΙ άλλη εγκατάλειψη στη Ναυπακτία» (Φωτο επίσκεψη Γαλατά)


                                  
Στα πλαίσια του κύκλου επαφών με φορείς και κατοίκους όλων των δημοτικών διαμερισμάτων Ναυπακτίας, ο υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπακτίας κ. Θανάσης Παπαθανάσης, συνοδεύομενος από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους και συνεργάτες του, επισκέφθηκε την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου το Δημοτικό Διαμέρισμα Γαλατά.
Ο κ. Παπαθανάσης, αφού παρακολούθησε την Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Γαλατά, συναντήθηκε με φορείς και κατοίκους της περιοχής, όπου ενημερώθηκε για τα προβλήματα και τις δυσκολίες με τις οποίες έρχονται αντιμέτωποι καθημερινά.
Συγκεκριμένα, τονίσθηκε η μεγάλη εγκατάλειψη της περιοχής την τελευταία τετραετία από την Δημοτική Αρχή η οποία πίστευε ότι το Διαμέρισμα του Γαλατά θα ενταχθεί στον Δήμο Μεσολογγίου.
Η Δημοτική Παράταξη του κ. Παπαθανάση παρουσίασε και το μοντέλο της καινούργιας Διοίκησης που βασίζεται στη σχέση Δημότης-Υπηρεσίες Δήμου- Αιρετοί. Σκοπός αυτού του τρίπτυχου είναι να αποτελεί ο δημότης μέρος της λύσης των προβλημάτων, οι Υπηρεσίες  να βρίσκονται στο πλευρό των πολιτών, τα τοπικά συμβούλια να  έχουν ρόλο στην ιεράρχηση των προβλημάτων ενώ για τους αιρετούς να μπει ο μετρήσιμος στόχος και το αποτέλεσμα.
Ο κ. Παπαθανάσης εξέφρασε την αμέριστη συμπαραστασή του στους κατοίκους του Γαλατά και ιδιαίτερα  στις ευπαθείς  κοινωνικά και οικονομικά ομάδες,  τονίζοντας,  ότι  είναι  αναγκαίο  να υπάρχει  η  δυνατότητα να πραγματοποιούνται δημοτικά συμβούλια σε  όλες τις δημοτικές ενότητες κατά  περιόδους  προκειμένου  η  Δημοτική Αρχή να γνωρίζει ουσιαστικά τα προβλήματα που υπάρχουν , να δίνει λύσεις και να βρίσκεται στο πλευρό του δημότη.
Τέλος, ο κ. Παπαθανάσης δήλωσε : «Από εδώ από  το Δημοτικό Διαμέρισμα Γαλατα, που η προηγούμενη Δημοτική Αρχή, εγκατέλειψε στην τύχη του, δίνουμε ένα μήνυμα αναγέννησης και αναπτυξης ότι όλοι μαζί μπορούμε να προσπαθήσουμε και να πετύχουμε ένα καλύτερο αύριο».

 
 

 
 
 
 
 
 
 
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου