Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

ΤΟ ΕΠΑΛ ΣΤΟ... ΕΚΝΔ (ΦΩΤΟ)

Το Ε.Κ.Ν.Δ. σήμερα 20/12/2012 με αφορμή τη σημερινή Διεθνή Ημέρα Ανθρώπινης Αλληλεγγύης, δέχθηκε εκπαιδευτική επίσκεψη από εκπαιδευτικούς και μαθητές της 1ης τάξης του Επαγγελματικού Λυκείου Ναυπάκτου. Η διοίκηση του Ε.Κ.Ν.Δ. υποδέχθηκε τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς και απάντησε στις ερωτήσεις τους.

Συγκεκριμένα, η διοίκηση αναφέρθηκε στο ρόλο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ναυπακτίας & Δωρίδας σε ό,τι αφορά την προάσπιση των συμφερόντων των εργαζομένων, των ανέργων, των συνταξιούχων και εν γένει όλων των πολιτών των περιοχών της Ναυπακτίας και της Δωρίδας.

Επίσης, ενημέρωσε την αντιπροσωπεία του ΕΠΑΛ Ναυπάκτου για  τις πρωτοβουλίες αλληλεγγύης και έμπρακτης υποστήριξης για την ανακούφιση των συμπολιτών μας που δοκιμάζονται από την κρίση:
·        Ενίσχυση άνεργων οικογενειών με τρόφιμα και είδη Α΄ ανάγκης, μέσα από δραστηριότητες τουρνουά μπάσκετ και ευγενικών προσφορών από δημότες και επιχειρηματίες της περιοχής μας.
·        Διοργάνωση Κοινωνικού Παζαριού (3 μέχρι σήμερα).
·        Συνδιοργάνωση Κοινωνικού Φροντιστηρίου σε συνεργασία με την Α΄ ΕΛΜΕ  Αιτ/νίας
·        Ανακύκλωση χρησιμοποιημένων ελαίων με την υποστήριξη με τον Σύνδεσμο Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων 1ης ΓΕΝ.
·        Προϊόντα  «Χωρίς Μεσάζοντες»

Το Ε.Κ.Ν.Δ. αφού ευχαρίστησε την αντιπροσωπεία του ΕΠΑΛ Ναυπάκτου για την εκπαιδευτική επίσκεψη, μοίρασε στους μαθητές καρτ-ποστάλ του Κινήματος Πολιτών  με μήνυμα «Υποστηρίζω τα προϊόντα μας, τις δουλειές μας, τη χώρα μας» και ευχήθηκε στους μαθητές καλή πρόοδο μέσα από συνεχή προσπάθεια και αγώνα, ζητώντας παράλληλα τη στήριξη τους στις πρωτοβουλίες αλληλεγγύης, καθώς οι μαθητές αποτελούν τη συνέχεια της κοινωνίας μας και είναι αυτοί που διαμορφώνουν το μέλλον.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου