Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Στήριξη επιχειρηματιών και τοπικών προιόντων



Κάλεσμα της Αντιπεριφερειάρχη Φωκίδας κας Παναγιώτας Γαζή: «Να στηρίξουμε τις επιχειρήσεις του Νομού και τα τοπικά προϊόντα»

Κάλεσμα σε όλους τους συμπατριώτες και τις συμπατριώτισσες της απευθύνει η Αντιπεριφερειάρχης Φωκίδας κα Παναγιώτα Γαζή και Πρόεδρος της Αναπτυξιακής Φωκικής (ΑΝ.ΦΩ. Α.Ε.) για να στηρίξουν και να προτιμήσουν τις επιχειρήσεις του Νομού και τα τοπικά προϊόντα της περιοχής μας.
Στο κάλεσμά της η Αντιπεριφερειάρχης αναφέρει: «Η ΑΝ.ΦΩ. Α.Ε. η οποία εδώ και 15 χρόνια μέσω των αναπτυξιακών προγραμμάτων της έχει ενισχύσει τον εκσυγχρονισμό και την δημιουργία 50 περίπου μικρομεσαίων τοπικών επιχειρήσεων, θα συνεχίσει το αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα σε αγαστή συνεργασία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση του νομού μας, την στήριξη των επιχειρήσεων και των επαγγελματιών της περιοχής μας, με την συνέχιση της εφαρμογής του προγράμματος προσέγγισης LEADER.
Με βάση την ως άνω σημαντική προτεραιότητά μας ως δέσμευση και ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς του έτους 2013, νιώθω την ανάγκη αλλά και την υποχρέωση, την δύσκολη αυτή περίοδο που περνά η χώρα μας και ειδικότερα η περιοχή μας, να καλέσω όλους τους συμπατριώτες μου να στηρίξουμε – προτιμήσουμε, με τις όποιες δυνατότητες διαθέτει ο καθένας μας, τι επιχειρήσεις και τα τοπικά προϊόντα της περιοχής μας. Στην προσπάθεια μας αυτή είναι σίγουρο το γεγονός ότι δεν περισσεύει κανένας. Η συνεργασία, η αλληλοϋποστήριξη και η διατήρηση της κοινωνικής συνοχής είναι αναγκαία και ικανή συνθήκη για να σχεδιάσουμε εκ νέου το μέλλον της πατρίδας μας, για να ξαναδώσουμε ελπίδα και προοπτική στα παιδιά μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου