Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Βάζουν "γυαλιά" στους άντρες οι γυναίκες... "μαστροποί"

Σε ένα μπαρ σε χωριό της Αλεξανδρούπολης, ο αστυνομικός που προσποιήθηκε τον πελάτη ζητώντας να συνευρεθεί ερωτικά με μια 34χρονη Βουλγάρα, συνεννοήθηκε για την… τιμή με δυο συμπατριώτισσές της ηλικίας 32 και 36 χρόνων που εργάζονταν στο κατάστημα η μια ως προσωρινά υπεύθυνη και η άλλη ως υπάλληλος! Οι δύο γυναίκες συνελήφθησαν για διευκόλυνση ακολασίας και θα οδηγηθούν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.
*** Για τον ίδιο λόγο συνελήφθη σε περιοχή της Πιερίας η 54χρονη Ελληνίδα ιδιοκτήτρια ενός καφέ μπαρ, που είχε διαμορφώσει ειδικό χώρο στο εσωτερικό του καταστήματος για να εκδίδεται έναντι αμοιβής η 35χρονη Ουκρανή σερβιτόρα! Η μαστροπός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης, ενώ σε βάρος της 35χρονης σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί εκδιδόμενων προσώπων.
*** Στα Ιωάννινα, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Ιωαννίνων αναζητούν την 52χρονη  ιδιοκτήτρια ενός μπαρ που απασχολούσε ως «χορεύτριες» πέντε Ρουμάνες ηλικίας 21, 24, 42, 28 και 41 χρόνων χωρίς πιστοποιητικά υγείας και άδεια εργασίας. Οι πέντε αλλοδαπές συνελήφθησαν μαζί με τον 50χρονο υπεύθυνο του καταστήματος, ο οποίος εργαζόταν ως μπάρμαν και διευκόλυνε τον προσωπικό «χορό» τους με τους θαμώνες έναντι αμοιβής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου