Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Χριστούγεννα με ήλιο.... Τις άλλες μέρες με χιόνια!

Καθώς πλησιάζουν τα Χριστούγεννα ο καιρός φαίνεται ότι προσπαθεί να ακολουθήσει το πνεύμα των ημερών. Οπως προβλέπει ο μετεωρολόγος Τάσος Αρνιακός "περιμένουμε σοβαρή επιδείνωση του καιρού από σήμερα και ιδιαίτερα την Τετάρτη, με βροχές, καταιγίδες στα πεδινά και τα παραθαλάσσια, αλλά και χιόνια, πολλά χιόνια στην κεντρική και βόρεια χώρα ακόμη και σε πολύ χαμηλά υψόμετρα.
Από την Πέμπτη περιμένουμε αρκετή βελτίωση του καιρού στη δυτική και βόρεια χώρα ενώ στις νοτιότερες περιοχές ο καιρός θα εξακολουθήσει να είναι βροχερός και συγκεκριμένα στην ανατολική Θεσσαλία και τη Στερεά, την Εύβοια, την ανατολική Πελοπόννησο και τις Κυκλάδες.
Την Παρασκευή περιμένουμε αρκετή ηλιοφάνεια αλλά έρχεται νέο κύμα κακοκαιρίας από τα δυτικά το οποίο θα επηρρεάσει τη χώρα μας κυρίως το Σαββατοκύριακο πριν τα Χριστούγεννα, με νέες βροχές, καταιγίδες στα πεδινά και χιόνια στα κεντρικά και βόρεια ορεινά, ακόμη και σε χαμηλά υψόμετρα.
Τη Δευτέρα, παραμονή των Χριστουγέννων περιμένουμε σταδιακή βελτίωση του καιρού κυρίως στα δυτικά.
Ανήμερα των Χριστουγέννων την Τρίτη περιμένουμε ηλιοφάνεια σχεδόν στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Ομως την Τετάρτη, δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων θα υπάρξει νέα επιδείνωση του καιρού απο τα δυτικά".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου