Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

3ο Κοινωνικό Παζάρι από το Ε.Κ.- Ν.Δ.


Το Ε.Κ.Ν.Δ. και η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας-Παράρτημα Ναυπακτίας & Δωρίδας διοργάνωσαν με επιτυχία σε συνεργασία με το Δήμο Δωρίδας το 3ο Κοινωνικό Παζάρι την Πέμπτη 13/12 και την Παρασκευή 14/12/2012.

            Το 3ο Κοινωνικό Παζάρι επισκέφθηκαν πάνω από 600 συμπολίτες μας, προτιμώντας για τις αγορές τους τοπικά προϊόντα ενισχύοντας έμπρακτα την τοπική οικονομία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αρκετοί παραγωγοί δώρισαν ποσότητες τροφίμων για την πρωτοβουλία του Ε.Κ.Ν.Δ.  προκειμένου να διατεθούν σε άνεργες οικογένειες.

            Κατά τη διάρκεια του 3ου Κοινωνικό Παζάρι  διατέθηκαν τα εξής τοπικά προϊόντα: τυριά, ρύζι, κρασί, μέλι, αρτοσκευάσματα, ζυμαρικά, μαρμελάδες, γλυκά κουταλιού, απορρυπαντικά, χαρτικά.  
           
            Επίσης, κατά τη διάρκεια του διημέρου συγκεντρώθηκαν 110 κιλά χρησιμοποιημένο λάδι, το οποίο θα δοθεί για ανακύκλωση. Το Ε.Κ.Ν.Δ. και το Παράρτημα της Ε.Ε.Κ.Ε. θα παραδώσει την ποσότητα αυτή στην εταιρεία ανακύκλωσης για επεξεργασία. Ανταποδωτικά, η εταιρεία θα παρέχει υγρά καθαρισμού, τα οποία θα διανεμηθούν σε σχολεία.

            Διαρκής στόχος του Ε.Κ.Ν.Δ. είναι η οργάνωση δράσεων αλληλεγγύης και έμπρακτης στήριξης της τοπικής οικονομίας. Γιατί όλοι μας θέλουμε να ψωνίζουμε φθηνά και ταυτόχρονα να στηρίζουμε τον τόπο μας προς όφελος όλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου