Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Η Ρ Ι Ο ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΕΝΘΟΣ ΜΑΣ

Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Η Ρ Ι Ο

Η οικογένεια και προσωπικά ο εκδότης της εφημερίδας μας «νέο Άστρο» κ. Μιχάλης Ζυγορονίκος, ευχαριστεί θερμά όλους όσους συμμετείχαν καθ’  οιονδήποτε τρόπο στο πένθος ή εξέφρασαν την συμπαράστασή τους για τον θάνατο του πατρός του

Δημητρίου Μιχαήλ Ζυγορονίκου

ο οποίος, μετά από σύντομη ασθένεια, έφυγε από τη ζωή στις 19 Δεκεμβρίου και την επομένη ενταφιάστηκε στο Κοιμητήριο του Αγίου Γεωργίου Ναυπάκτου.


Σύντομο Βιογραφικό του εκλιπόντος
Ο Δημήτριος Ζυγορονίκος, ήταν τέκνο του Μιχάλη και της Ευθυμίας Ζυγορονίκου και είχε γεννηθεί στη Ναύπακτο το 1923 όπου έζησε όλα του τα χρόνια. Το 1946 ενυμφέφθη την Πολυξένη Β. Παπαβασιλείου από το Τρίκορφο Δωρίδας με την οποία απέκτησαν δύο παιδιά: Τον Μιχάλη και την Ευθυμία!
Εν συνεχεία, ο Θεός τον αξίωσε να δει τέσσερα εγγόνια την Πολυξένη και Δήμητρα Μιχ. Ζυγορονίκου και Χριστίνα και Γιώργο Αλεξ. Πολίτη καθώς και τρία δισέγγονα την Κατερίνα, τον Μιχάλη και την Μαριάννα, τα οποία υπεραγαπούσε!
Ο εκλιπών, που εργάστηκε ως αγρότης στα κτήματά του, πέρα από τα γράμματα που έμαθε στη Ναύπακτο, φοίτησε και στην Γεωργική Σχολή Πατρών την οποία διέκοψε λίγο πριν την αποφοίτησή του λόγω ασθένειας της μητέρας του, είχε διατελέσει επί 12ετία Διοικητικό μέλος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ναυπακτίας, επί 20ετία Πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Ναυπάκτου, για αρκετά χρόνια μέλλος της εκκλησιαστικής Επιτροπής του Ενοριακού Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου και υπήρξε εκ των εμπνευστών και πρωτεργατών της κατασκευής του Πνευματικού Κέντρου του εν λόγω Ι. Ναού.
Να σημειωθεί ότι πέντε ακριβώς μήνες πριν, στις 21 Ιουλίου 2012, είχε αποβιώσει η σύζυγός του Πολυξένη κι έκτοτε είχε κλονιστεί η υγεία του!


Σημείωση:
Λόγω του Πένθους, δεν κυκλοφόρησε το «νέο Άστρο», ενώ το Astronafpaktos-news θα σιγήσει επί 10ήμερον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου